HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι… Κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα”

Για τον γάμο και τις ετοιμασίες του μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στους δημοσιογράφους … Η ίδια έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη και για τους κουμπάρους της. 

“Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες, τις απολαμβάνω όσο μπορώ!  Αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη, για παράνυφους, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. Έχω και την αδερφή του συζύγου μου. Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη.” ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

“Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια.” είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν ρωτήθηκε για το νυφικό της.

Για την τελετή του γάμου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε:

“Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω. Θέλω οι άνθρωποι που θα είναι εκεί, να μας χαίρονται, και να μας δίνουν θετική ενέργεια.” 

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Ακόμα, η ίδια ανέφερε ότι η περίοδος που βρισκόταν στο My Style Rocks ήταν η χειρότερη της ζωής της. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Οι εντυπωσιακές naked φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει

HerNews ka

Νίκος Οικονομόπουλος: Διέρρηξαν το σπίτι του τραγουδιστή

Her News

Λάκης Γαβαλάς: “Αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη κι αυτούς που με έβλαψαν”

Her News