HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εβελίνα Παπούλια- Δύο Ξένοι: “Ο Αλέξανδρος Ρήγας σίγουρα είχε την Ελένη Μενεγάκη στο μυαλό του για τον ρόλο”

Εβελίνα Παπούλια

H Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στη σειρά που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία “Δύο Ξένοι”.

Εβελίνα Παπούλια

H ίδια μίλησε για όλα ανοιχτά στην εκπομπή “Night Out” και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Αρχικά, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον ρόλο της ως “Μαρίνα Κουντουράτου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

Ξεκίνησε με ακρόαση, πέρασα την ακρόαση και μου είπαν “Σε θέλουμε”, είχα κλείσει με μία άλλη σειρά του MEGA, τους είπα να τα βρουν επειδή εγώ ήμουν καινούργια, δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Ο Αλέξανδρος Ρήγας σίγουρα είχε την Ελένη Μενεγάκη στο μυαλό του για τον ρόλο, Αν το δεις τώρα ψυχρά, θα δεις ότι δεν έχω πατήσει πάνω στην Ελένη, όμως έπρεπε να θυμίζω την Ελένη, όπως έπρεπε να θυμίζω και ό,τι show υπήρχε τότε. Ήταν ένα mix. Η τότε θεματολογία ήταν πιο αθώα“.

Εβελίνα Παπούλια

Όσο για τη δημοσιότητα την οποία γνώρισε λόγω αυτού του ρόλου, εκείνη δήλωσε πως “η αναγνωρισιμότητα ήταν δύσκολη, δεν ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν το χάρηκα, και είναι κρίμα που δεν το χάρηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να χαρώ αυτήν την επιτυχία που μου χαρίστηκε. Πρώτα απ’ όλα δούλευα πάρα πολύ και είχα και τα γυρίσματα, δεν το έβλεπα το σήριαλ. Με σταματούσαν στον δρόμο, μου έδιναν συγχαρητήρια και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τη δουλειά μου εκείνη την ώρα“.

 

Νεότερα Άρθρα

Σασμός: Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

Her News b

Έλενα Γαλύφα: «Πουλάει πολύ η Ηλιάνα για αυτό διάλεξαν εκείνη για το “My Style Rocks” και όχι εμένα»

HerNews ka

Λένα Μαντά: Η συγγραφική επιστροφή με ένα βιβλίο γροθιά στο στομάχι

HerNews ka