HerNews.gr
Ελλάδα

Φλώρινα: Ο σάτυρος πατέρας βίαζε την 14χρονη κόρη του τρεις φορές την εβδομάδα – Πως το παιδί αποκάλυψε τον εφιάλτη

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Φλώρινα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό μιας 14χρονης μαθήτριας από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε την κακοποίηση της στον ψυχολόγο του σχολείου με την αρωγή των καθηγητών της, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν καλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο πα-τέρας είχε πείσει το παιδί του πως οι άρρωστες πράξεις του ήταν φυσιολογικές και το κορίτσι υποβαλλόταν στο βασανιστήριο 2-3 φορές την εβδομάδα.

Η δημοιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, για την υπόθεση στη Φλώρινα προέβη σε αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον πατέρα της. Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της και αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης.

Προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, η μαθήτρια έμενε μαζί με τον πατέρα της στη Φλώρινα, καθώς η μητέρα της βρίσκεται στην Αλβανία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vradini.gr, εκπαιδευτικός από το σχολείο με έγγραφη δήλωση γνωστοποίησε την καταγγελία της 14χρονης μαθήτριας, γεννημένης το 2008. Το κορίτσι είχε υποστεί βιασμό από τον ίδιο του τον πα-τέρα μέσα στο σπίτι τους.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Η επιστολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας για εφαρμογή τηλεϊατρικής στα σκάφη αναψυχής

HerNews ka

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Έμμας – «Ζούμε μια ταινία θρίλερ που δεν έχει τέλος»

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Όσα δήλωσε στον Γιώργο Αυτιά και στο «ΑΡΤ 90.6»

HerNews ka