HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Παπαδόπουλος: “Την επόμενη φορά θα γράψουμε το ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα! Δεν θα πήγαινα στη Eurovision”

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε να σχολιάσει ανοιχτά τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και κυρίως μίλησε για τον αποκλεισμό της Κύπρου στη Eurovision.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ο οποίος αντέδρασε έντονα στην απόκλειση της Ανδρομάχης και της συμμετοχής της Κύπρου από τον θεσμό. Πιο συγκεκριμένα ο συνθέτης του “Ela” ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: 

“Το τραγούδι ήταν παρά πολύ δυνατό, το έδειξε και η αρένα αυτό. Έχω βίντεο από την αρένα, η οποία έδωσε πόνο. Ήταν παρά πολύ ωραία εμφάνιση, η ζωή όμως είναι γλυκόπικρη, με την Ανδρομάχη δεν έχω μιλήσει. Δεν είναι εύκολο αλλά κοίτα, καλύτερα να φας αυτήν την κρυάδα στην αρχή σου παρά μετά. Δεν είναι λίγο να τραγουδάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο“.
Γιώργος Παπαδόπουλος
Όσο για την επιλογή του ελληνικού στίχου στο τραγούδι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε πως “την επόμενη φορά θα γράψουμε το ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα! Δεν θα πήγαινα στη Eurovision. Είναι λίγο περίεργη, ας πούμε ότι εάν αυτό το τραγούδι πήγαινε πέρυσι θα πήγαινε καλύτερα, γιατί. Δεν ξέρεις το timing. Εμείς στείλαμε ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι“.

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Τερλέγκας: «Βάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί»

HerNews ka

Γιάννης Κατινάκης: Για ακόμη μια φορά θύμα ομοφοβικής επίθεσης

HerNews ka

Γιάννης Αϊβάζης: «Την Μαρία Κορινθίου τη διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος»

HerNews ka