HerNews.gr
Ελλάδα

Γνωστός τράπερ συνελήφθη για ναρκωτικά

Γνωστός τράπερ συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr τα ξημερώματα στη Βοιωτία. Kαθώς στο αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είχε απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές αρχές καθώς είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο για τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός ντελιβερά στο Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Β ΟΠΚΕ, στα διόδια της Θήβας σταμάτησαν εντελώς τυχαία το αυτοκίνητο που επέβαινε ο γνωστός τράπερ και τρία ακόμη άτομα.

Στον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία σακουλάκια με μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Άμεσα συνελήφθη ο 26χρονος καλλιτέχνης και οι τρεις συνεπιβάτες στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το μεσημέρι στην Εισαγγελία Θηβών. Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός traper ήταν ένας από τους δράστες στο αιματηρό επεισόδιο που είχε σημειωθεί στον Κολωνό με μαχαιρώματα το απόγευμα της Τρίτης (9/11/21) σε καφέ στην οδό Λένορμαν, όπου μάλιστα στον νεαρό καλλιτέχνη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή από το τριμελές πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης για το ναυάγιο στη Λέσβο: «Ρίσκαραν τις ανθρώπινες ζωές με αυτές τις καιρικές συνθήκες & δεν το σταμάτησαν»

HerNews ka

Κορονοϊός: 1.428 νέα κρούσματα, 728 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι

Her News b

Κρανίδι: Ένας δρομέας διανύει 100χλμ. για τους αγωνιστές της Επανάστασης

Her News b