HerNews.gr
Social News

Θοδωρής Μαραντίνης: “Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραήταν στο προσκήνιο”

marantinis

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στον Θανάση Πάτρα κάνοντας πολλές αποκαλύψεις. Ο τραγουδιστής των Onirama, μίλησε για την σχέση του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, για την καραντίνα , τις προτάσεις για την Eurovision, αλλά και για την μεγάλη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου.

“Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν γλυκύτατη, της είπα την ιδέα και μου είπε να το δουλέψουμε και ότι εκείνη θα είναι εκεί για εμάς” ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

marantinis

“Δεν θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Σίγουρα δεν μπορείς να πεις για αυτά τα πράγματα. Αυτά έρχονται, και πάντα υπάρχει λόγος, Τώρα τι θα συμβεί … δεν ξέρω. Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά, κάποιες φορές στεναχωρήθηκα, μετά τον χωρισμό γιατί μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Ευτυχώς προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι σεβάστηκαν την κατάσταση και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει και η παγίδα με τα social media. Η ζωή της Σίσσυς έχει  – μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα – σε σχέση με την καριέρα.” αποκάλυψε ο τραγουδιστής των Onirama

marantinis

Για την καραντίνα ο ίδιος ανέφερε:

“Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε να επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι.”

Τέλος, ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, μίλησε και για τον διαγωνισμό της Eurovision:

“Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision. Τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αυτός είναι ο λόγος που παραλίγο να ακυρώσουν τον γάμο τους

HerNewskl

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού

HerNews ka

Ξένια REC: “Ακούγονται οι εκρήξεις όταν μιλάω στο τηλέφωνο με την μητέρα μου”

Her News b