HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Κορινθίου: “Φόραγε κουκούλα, περπάταγε γρήγορα. Αισθάνθηκα περίεργα”

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ επίκαιρο θέμα, το θέμα της παρενόχλησης και τον τρόπο που τα μέσα κοινώνικής δικτύωσης έδρασαν.

Μαρία Κορινθίου

Εκείνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλάτο της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” και τη Σίσσυ Χρηστίδου για το περιστατικό που βίωσε. Αρχικά, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως:

Όταν είδα να το κοροϊδεύουν κάποια πάνελ είχα αντιδράσει ψύχραιμα, γύρισα και τους είπα ότι εκείνοι πήραν τις πληροφορίες μέσα από το αστυνομικό τμήμα. Ήταν κάποιοι που βγήκαν και χλεύασαν, βγήκα και εγώ κάποια στιγμή “Θα έπρεπε να ντρέπεστε”. Εγώ ήμουν μεγάλη γυναίκα τότε, αλλά κοριτσάκια που μπορεί να ήθελαν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά που τους έβλεπαν εκείνη τη στιγμή, μπορεί να τους έκαναν να μη θέλουν να πάνε“.

Όσο για τη δική της αντίδραση, η Μαεία Κορινθίου τόνισε πως αντέδρασε ψύχραιμα και παράλληλα ανέφερε ότι: 

“Αντέδρασα πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήρθε κάτω από το σπίτι μου, φαινόταν ότι με περίμενε, το αισθάνθηκα. Πάρκαρα το αυτοκίνητο, δεν υπήρχε κανένας. Βγήκα από το αυτοκίνητο και αισθάνθηκα κάποιον να βγαίνει από τη μέση του δρόμου. Φόραγε κουκούλα, περπάταγε γρήγορα. Αισθάνθηκα περίεργα, έτρεξα γρήγορα στην πόρτα. Επειδή έχουμε κωδικό, είπα στον εαυτό μου, “Άσ’ τον να περάσει να μη δει τον κωδικό”. Τον έβρισα και του είπα να σηκωθεί να φύγει γιατί θα αρχίσω να φωνάζω“.

Μαρία Κορινθίου

Κλείνοντας, ανέφερε ένα περιστατικό που ήρθε αντιμέτωπη όταν ήταν 23 χρονών. Πιο συγκεκριμένα είπε πως:

Ήμουν 23 χρονών, έκανα λίγο τη χαζούλα. Κάποια στιγμή αυτός ο σκηνοθέτης αντέδρασε και τσακωθήκαμε. Μου είπε “Εσύ κοριτσάκι μου δεν θα κάνεις τίποτα έτσι, δεν θα πας μπροστά”, γύρισα και του είπα “Αυτό θα το δούμε”. Έκανα τη χαζή για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Ήταν παραπάνω από φλερτ, ήταν πιεστικό, ήθελε να σε καθοδηγήσει εκεί που ήθελε. Τον έχω συναντήσει, έκανε να σαν να μην τρέχει τίποτα“.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα “Χαμογέλα και πάλι” στο MEGA

Her News b

Δήμητρα Παπαδοπούλου: “Μία σκέψη μου σοβαρή είναι να πάω στο Survivor γιατί μου πηγαίνει ο τρόπος ζωής”

HerNewskl

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση

HerNewskl