HerNews.gr
Social News

Τρελά ερωτευμένη Τσαγκρινού με τον DJ Stephan – Αγκαλιασμένοι σε πισίνα!

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, τα κοινά τους στιγμιότυπα γίνονται όλο και περισσότερα.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ποπ τραγουδίστριες του κοινού, με φανατικό κοινό να την ακολουθεί και να την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Έλενα Τσαγκρινού, δυο μόλις μήνες μετά από τον χωρισμό της με τον Mike, επιβεβαίωσε ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του DJ Stephan, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα.

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους πριν από περίπου ένα μήνα, με μια φωτογραφία στα social media, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους εύχονται τα καλύτερα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενα Τσαγκρινού με τον DJ Stephan μάλιστα ήταν όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν στην απονομή πλατινένιου δίσκου της Josephine, όπου και ήταν αρκετά διακριτικοί. 

Μάλιστα, όταν η Έλενα Τσαγκρινού είχε ρωτηθεί από τους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή, η ίδια είχε απαντήσει αινιγματικά, λέγοντας: «Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά»

Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου, ο DJ Stephan δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες, με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι στην πισίνα και… full in love.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephan (@djstephan__)

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Σταύρος Γεωργάς: Εμφανίστηκε ο γύπας του TikTok και περνά στην αντεπίθεση – Όλα όσα είπε

Her News b

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τεράστιες ανθοδέσμες για την γιορτή της

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε “Haul” Μητσοτάκη στο TikTok!

Her News