HerNews.gr
DECORNEWS

Μικρό Σπίτι: 3 λόγοι για να το αγαπήσεις

home

Αν έχεις ένα μικρό σπίτι ή ένα μικρό διαμέρισμα, σου δίνουμε 3 λόγους για να το αγαπήσεις.

Μπορεί να σκέφτεσαι μεγάλα σπίτια, με τεράστια σαλόνια και υπνοδωμάτια, μα το μικρό σπίτι είναι αυτό που θα αγαπήσεις περισσότερο. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά εμείς θα σου δώσουμε τους top 3. Μήπως τελικά είναι καλύτερα να έχεις ένα μικρό σπιτάκι; Ας δούμε αναλυτικότερα … 

home

Ζεστασιά και προσωπική πινελιά…

Όταν δεν έχετε έναν τεράστιο χώρο για να γεμίσετε και να διαχειριστείτε, είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσετε στο να κάνετε το περιβάλλον σας ζεστό. Μικρά, φθηνά κομμάτια διακόσμησης, όπως κεριά και μαξιλάρια, χαρίζουν αβίαστα ζεστασιά στην ατμόσφαιρα του μικρού σπιτιού. Για τον ίδιο λόγο, είναι πιο εύκολο ένα μικρό σπίτι να καθρεφτίσει το προσωπικό σας γούστο.

Πιο μικρό = πιο λίγο… στα οικονομικά

Τα μεγάλα σπίτια χρειάζονται πολλά έπιπλα και τα πολλά έπιπλα κοστίζουν. Οι μικροί χώροι, από την άλλη, κάνουν τη διακόσμηση (και την ανακαίνιση) πολύ πιο απλή και προσιτή. Αντί για πολλά κομμάτια, χρειάζεστε μόνο λίγα για να αναδείξετε το στυλ του χώρου σας. Και θα σας μείνουν χρήματα για φρέσκα λουλούδια και κεριά που θα τον ανανεώνουν κάθε τρεις και λίγο.

home

Καθαριότητα στο πι και φι

Αυτό είναι σίγουρα το πιο αγαπημένο πλεονέκτημα του μικρού χώρου: μπορείτε να τον καθαρίσετε εύκολα, γρήγορα, ξεκούραστα και χωρίς καν να χρειαστείτε βοήθεια. Όσο μεγαλύτερος είναι ένας χώρος, τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεται για να οργανωθεί και να καθαριστεί καλά. Και φυσικά είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί καθαρός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χαριτωμένοι και άνετοι χώροι είναι ιδανικοί για όσους απολαμβάνουν την τάξη και την καθαριότητα αλλά δεν θέλουν να επενδύσουν χρόνο και ενέργεια για να το πετύχουν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πως μπορείτε να κρύψετε τα φώτα κάτω από τα ντουλάπια στην κουζίνα σας

HerNews ka

Φθινόπωρο: Η φύση δεν σε αφήνει να μελαγχολήσεις

Her News

Decornews: Τα πιο απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον χώρο σας

HerNews ka