HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Μαΐου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 9/5 έως 15/5.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα αρκετά πιεστική για εσάς γιατί θα πρέπει ιδιαίτερα στην αρχή της να ασχοληθείτε με την εργασία σας, και να βγάλετε περισσότερη δουλειά κάτω από πίεση. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα δείτε το κόπο σας να ανταμείβεται με περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Φίλοι σας στηρίζουν και είναι κοντά σας , και υπάρχει μεγάλη εύνοια σε μετακινήσεις και επικοινωνίες .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα αρχίζει για εσάς με αρκετή βοήθεια σε θέματα εξωτερικού και επέκτασης. Μπορείτε τώρα να κλείσετε κάποια εισιτήρια, για να ταξιδέψετε, όπως επίσης να κλείσετε ένα σεμινάριο για επέκταση γνώσης. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Και ίσως να πιεστείτε αλλά θα έχετε συγχρόνως οικονομικά οφέλη αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αρκετές επικοινωνίες, ευχάριστα νέα, όπως και μετακινήσεις θα υπάρξουν για εσάς αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να λύσετε με το καλύτερο τρόπο θεματάκια που μπορεί να είχατε με πολύ δικά σας άτομα. Θα ήθελα όμως στις αρχές της εβδομάδας να μου τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε αμελήσει. Εκκρεμότητες  σχετικά με τράπεζες και δημόσια ταμεία .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αρκετά κλεισμένοι θα θελήσετε να μείνετε εσείς αυτή την εβδομάδα. Θα θελήσετε να κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με τις συναισθηματικές και τις οικονομικές   ασφάλειες. Να δείτε ποιοι είναι δίπλα σας, ποιοι σας στηρίζουν ,και αν παίρνετε την ασφάλεια που εσείς χρειάζεστε. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε τα χρήματα που είχατε δανείσει κάπου, και να τα πάρετε πίσω .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Θα νιώσετε μεγάλη ανάγκη να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους αυτή την εβδομάδα. Όπως και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Επίσης, αρκετοί από εσάς θέλετε να επεκταθείτε σε ένα καινούριο περιβάλλον ανθρώπων. Μπορείτε να το κάμετε καθώς έχετε εύνοια αυτό το διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να εστιάσετε λίγο παραπάνω στο επαγγελματικό σας κομμάτι .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ )

Αυτή την εβδομάδα για αρκετούς από εσάς πιθανόν να προκύψει μια επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Καλό θα ήταν να το σκεφτείτε, και να αποφασίσετε σωστά. Υπάρχει εύνοια  στις αρχές  της εβδομάδας για αρκετούς από εσάς να βρεθείτε με το ταίρι σας, και να περάσετε στιγμές χαράς και διασκέδασης.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εύνοια αυτή την εβδομάδα για να μπορέσετε να επεκταθείτε προς οποία κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε. Όπως και να κάνετε ένα ταξίδι  στο εξωτερικό , ή να λάβετε μέρος σε ένα σεμινάριο για περισσότερες γνώσεις. Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια, ή την ακίνητη περιουσία. Θα πρέπει επίσης να  βρείτε κάποιες λύσεις που από καιρό σας προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε )

Ήρθε η στιγμή πολύ πιθανόν αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε για να πάρετε ένα δάνειο για την επιχείρηση σας. Και να αφήσετε πίσω τα διλλήματα…  Θα πρέπει να επικοινωνήσετε βέβαια με κάποια πολύ δικά σας άτομα. Πιστεύω πως θα είναι αρκετά βοηθητικά προς εσάς. Τώρα, αν χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξιδάκι θα ήθελα να το κάνετε. Και καλά θα περάσετε και θα κάνετε και μια γνωριμία πολύ καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Μια εβδομάδα  που θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να  βρείτε λύσεις με συνεργάτες σας που από καιρό προσπαθείτε να το αποφύγετε. Πολύ πιθανόν στις αρχές της εβδομάδας να σας απασχολήσουν κάποια έξοδα παραπάνω που θα προκύψουν. Αλλά μην αγχωθείτε, γιατί μετά από ένα τριήμερο ευνοείστε πολύ σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Ακόμα, θα υπάρξουν πολλά και ευχάριστα νέα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Μια εβομάδα που καλείστε να ζητήσετε μια οικονομική αύξηση από τη δουλειά σας, και μπαίνετε σε διλλήματα αν πρέπει να το κάνετε ή όχι. Εγώ σας προτείνω να κάνετε μια προσπάθεια και μην αφήνετε τις φοβίες να σας καταβάλουν. Στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να κάνετε πράγματα για εσάς που σας ικανοποιούν. Θα ήθελα όμως να αποφύγετε τις πολλές σπατάλες .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Μια εβδομάδα ιδιαίτερα ευνοϊκή και χαρούμενη για τους περισσότερους από εσάς. Ευκαιρίες πολλές στο να περάσετε καλά ,να διασκεδάσετε και γιατί όχι να βρείτε και ένα άτομο να συνάψετε σχέση. Ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους! Οι υπόλοιποι θα έχετε χαρές με τα παιδιά σας. Άπλετη αγάπη θα εισπράξετε από τους συντρόφους της ζωής σας, και είναι ευκαιρία να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Θα ήθελα αυτή την εβδομάδα να εστιάσετε λίγο παραπάνω στην οικογένεια και αν χρειαστεί να μείνετε λίγο παραπάνω μαζί τους. Ακόμα και να δουλέψετε μέσα από το σπίτι για να είστε κοντά τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από αυτή την υποχρέωση και να νιώσετε τόσο κουρασμένοι που το μόνο που θα θελήσετε είναι να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω .

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 3 πιο επίμονα ζώδια

Her News

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 21 έως 27 Νοεμβρίου

Her News

Ποια είναι τα πιο επιτυχημένα ζώδια που επιδιώκουν την τελειότητα;

Her News