HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος – Τόνι Σφήνος: Η επική συνάντηση λίγο πριν την πρεμιέρα στο «Posidonio»

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής Πάνος Κιάμος ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για ακόμα μία εκρηκτική σεζόν στο «Posidonio» μαζί με τον μοναδικό performer Τόνι Σφήνο σε ρόλο special guest!

Λίγο πριν την πρεμιέρα την Παρασκευή, 20 Μαΐου, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media ένα απολαυστικό βιντεάκι από την επική τους συνάντηση έξω από το «Posidonio». Με το χιούμορ και την καλή τους διάθεση, ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος έκαναν μια ξεχωριστή… είσοδο στο «Posidonio»!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Ο Πάνος Κιάμος θα μας φτιάχνει την διάθεση κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο Posidonio Music Hall. Χωρίς αμφιβολία είναι ο μόνος ερμηνευτής που θα σε κάνει να περάσεις πραγματικά καλά αυτό το καλοκαίρι!

Το πιο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Posidonio Music Hall, είναι ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το καλοκαίρι. Χορεύοντας “φωτιά με φωτιά” με καλή παρέα και τον Πάνο Κιάμο στο stage να ξεσηκώνει το κοινό μέχρι το πρωί…

Special guest ο μοναδικός performer Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια! 

Τον δικό του παλμό στο σχήμα θα δώσει ο hitαρισμένος και τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Πάνος Κιάμος από την Παρασκευή 20 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει το ρυθμό και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio»!

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi, Ειρήνη Μιχαήλ και στα decks ο Dj Pitsi.

Είστε έτοιμοι;

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

 

Νεότερα Άρθρα

Η 7η Γιορτή Μελιού έρχεται στο Ζάππειο!

HerNews ka

Χριστίνα Σάλτη – «Πες Μου»: Κυκλοφόρησε το music video του νέου της τραγουδιού

HerNews ka

Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει ανανεωμένος και covid free!

Her News