HerNews.gr
Ταξίδια

Ταξίδι την Άνοιξη: 3 ιδανικοί προορισμοί στην Ευρώπη

plane

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη; Σου έχουμε τους καλύτερους προορισμούς για το τέλος της Άνοιξης…

Επέλεξε μια από τις παρακάτω πόλεις στην Ευρώπη και σου εγγυόμαστε ότι θα περάσεις καταπληκτικά. Τα τοπία, ο αέρας της άνοιξης και όλα όσα θα δεις και θα γνωρίσεις , θα κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο.

Lisse, Ολλανδία

Η Ολλανδία ζωντανεύει την άνοιξη και γίνεται ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς! Γνωστή και ως «το ανθοπωλείο του κόσμου», η χώρα γεμίζει με ανθισμένες πλαγιές και όμορφους κήπους.Ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσεις το μεγαλείο της ολλανδικής άνοιξης είναι το πάρκο Keukenhof στο Lisse, γνωστό ως «Κήπος της Ευρώπης». Περίπου επτά εκατομμύρια τουλίπες και 800 ποικιλίες τουλίπας φυτεύονται στον κήπο κάθε χρόνο, μετατρέποντας το πάρκο σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων.Το πάρκο Keukenhof είναι εύκολα προσβάσιμο, μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ ή τη Χάγη. Οι κήποι είναι ανοιχτοί μόνο  έως τα μέσα Μαΐου – ιδανικοί για ένα ανοιξιάτικο διάλειμμα στην Ευρώπη!

netherlands

Σεβίλλη, Ισπανία

Η Ισπανία είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για τις ανοιξιάτικες διακοπές σου στην Ευρώπη – το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις πού να πας!  Την άνοιξη, όμως, είναι must μία επίσκεψη στη Σεβίλλη, τη χώρα των τάπας, των πορτοκαλιών και του φλαμένκο. Εκεί βρίσκεται το παλαιότερο βασιλικό παλάτι της Ευρώπης και η Santa Maria de la Sede, ο μεγαλύτερος γοτθικός καθεδρικός ναός στον κόσμο.

seville

Λιουμπλιάνα, Σλοβενία

Με τις μπαρόκ γειτονιές της, το πανέμορφο ποτάμι και το όμορφο φυσικό τοπίο, η Λιουμπλιάνα είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τις ανοιξιάτικες διακοπές στην Ευρώπη. Αν την επισκεφτείς, τότε πρέπει να ανακαλύψεις την πρωτεύουσα την Σλοβενίας με ένα ποδήλατο. Φυσικά απολαμβάνοντας τα άνθη της άνοιξης. Μπορείς, επίσης, να κάνεις κανό κατά μήκος του ποταμού, με χαλαρό καφέ και ένα παγωτάκι! Καθώς εξερευνείς την πόλη μπορείς να κατευθυνθείς και στη μαγική λίμνη Bled, τα σπήλαια Postojna, τη λίμνη Bohinj και το ορεινό χωριό Radovljica – όλα λιγότερο από μία ώρα από τη Λιουμπλιάνα.

λιουμπλιανα

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Twilight: Η Airbnb νοικιάζει το σπίτι της Bella

Her News

Αίγινα: Η πιο κοντινή απόδραση από την Αθήνα – Εκεί που η ιστορία συναντά την ηρεμία & την χαλάρωση

HerNews ka

Tips για το τέλειο ταξίδι για…δύο

Her News