HerNews.gr
Σχέσεις

Απλώς δε σε γουστάρει: 6 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι αν δεν ξέρει τι θέλει!

Aπλώς δε σε γουστάρει

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε μπερδεμένες καταστάσεις και συζητάς αμέτρητες ώρες με φίλες σου όταν η απάντηση είναι πως απλώς δε σε γουστάρει;

Καλά άκουσες. Όσο και αν σε στεναχωρεί μια τέτοια κατάσταση, είναι καλύτερα να γνωρίζεις την αλήθεια όταν αυτός που έχεις ερωτευτεί σου δίνει μπερδεμένα μηνύματα. Εσύ θέλεις να έχεις σχέση μαζί του ή έστω κάτι πιο σοβαρό. Θέλεις να ξέρεις πως είσαι η μόνη γυναίκα που κοιτάζει στα μάτια χωρίς να έχεις αμφιβολίες. Η απάντηση του στις ερωτήσεις σου είναι πάντοτε ίδια:

Δεν ξέρει τι θέλει ακόμη και χρειάζεται να περάσετε χρόνο μαζί για να δείτε πώς θα προχωρήσετε.

Μήπως προσπαθεί να σε κρατήσει ως καβάτζα μέχρι να βρει κάτι καλύτερο; Έχει χωρίσει πρόσφατα και δε μπορεί να δώσει πράγματα; Είναι ο χαρακτήρας του να είναι player;

Aπλώς δε σε γουστάρει
thought catalog

Όποια και αν είναι η απάντηση, το νόημα είναι πως απλώς δε σε γουστάρει.

#1 Σε αυτήν την ηλικία δε χωρούν δικαιλογίες

Αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει έχει ξεπεράσει την ηλικία των 20, τότε έχει καταλάβει πως τα συναισθήματα δεν είναι παιχνίδι. Δεν είσαι απλά ένας στόχος, δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Πρέπει να είσαι ο προορισμός. Αξίζεις να παλέψει για να σε κάνει δικια του, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και τα συναισθήματα σου. Αν δεν ξέρει τι θέλει, δε σου αξίζει αυτός ο άνθρωπος. 

#2 Φοβάται τις ταμπέλες και εσύ δε φοβάσαι τίποτα 

Δε μπορώ να διαχειριστώ την έκφραση πλέον “να δούμε πώς θα κυλίσει”. Μια σχέση γεμάτη ανάμονη και αναπάντητες ερωτήσεις. Αυτο συμβαίνει μεταξύ σας και εσύ δε θέλεις να το δεις, γιατί εθελοτυφλείς. Όταν ένας άνθρωπος σε θέλει, δε φοβάται τη δέσμευση. Έχει μάτια μόνο για σένα και δε θεωρεί πως για το λάθος της στιγμής, αξίζει να ρισκάρει αυτό που έχετε χτίσει μεταξύ σας. Χάνεις τον χρόνο σου, με τον φόβο δεν κέρδισε κανείς.

#3 Ξέρεις τι θέλεις, μη συμβιβάζεσαι

Αν εσύ είσαι στο στάδιο που ξέρεις τι θέλεις ενώ εκείνος ακόμη το ψάχνει, τότε…συμβιβάζεσαι. Εσύ θέλεις να είστε μαζί, να είναι στη ζωή σου και να μοιράζεστε στιγμές. Για εκείνον είσαι απλώς ένα διάλειμμα και μερικές όμορφες στιγμές. Μην βασίζεσαι στην ιδέα του ότι θα αλλάξει γνώμη αν απομακρυνθείς. Έχει βολευτεί στην κατάσταση και δεν τον ενδιαφέρει για τα δικά σου συναισθήματα. 

#4 Αξίζεις έναν άνθρωπο που θα θέλει μόνο εσένα

Δε θα πω “όχι” στα ραντεβού της αρχής που χαρακτηρίζονται από έναν έντονο ενθουσιασμό. Εκείνον που ετοιμάζεσαι αμέτρητες όλες μέχρι να τον δεις και μετράς ακόμη και τα λεπτά για να έρθει κάτω από το σπίτι σου. Αν δεν είσαι σίγουρος για σένα,  θα ταιριάξει με άτομα που δεν είναι καν σίγουρα για τον εαυτό τους. Έτσι δεν είναι; 

Aπλώς δε σε γουστάρει

#5 Είναι τυχερός που έχει μια κοπέλα σαν και σένα

Ας κάνουμε μια αναδρομή στις πρώην σχέσεις του. Ποια ήταν φυσιολογική ή ποια ήταν εκείνη που τον εκτίμησε πραγματικά και δεν τον πρόδωσε; Kαι οι δυο μας γνωρίζουμε κατά βάθος την απάντηση. Καμία ή έστω ελάχιστες. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν μια κοπέλα να τους νοιάζεται, να τους προσέχει και να περνάνε όμορφα. Αυτός προφανώς θέλει μια κοπέλα που θα τον ταλαιπωρει. Συγχαρητήρια, του αξίζει.

Πόσες φορές θα χρειάστεί να το επαναλάβω; Θα έρθει η στιγμή που θα εκτιμήσει τη συμπεριφορά σου. Για την ώρα η απάντηση είναι μια: Απλώς δε σε γουστάρει.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Breadcrumbing: Μήπως τελικά δεν θέλει δεσμεύσεις;

Her News

Όταν η κολλητή σε έχει παραμελήσει για την σχέση της ..

Her News b

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι μια φιλία τελειώνει

Her News