HerNews.gr
Μόδα

Jacquemus x Nike: Η συνεργασία- έκπληξη που αλλάζει την έννοια του sportwear

Ο Jascemus ανακοίνωσε τη συνεργασία που ενθουσίασε όλους τους fashion addict, τη συνεργασία του με τη Nike. 
Jacquemus

Ο Simon Porte Jacquemus είναι ένας από τους σχεδιαστές που τολμά και δεν επαναπαύεται στα τετριμμένα. Λατρεύει τα έντονα χρώματα και δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις loose γραμμές. Ο φρέσκος αέρα που αποπνέει είναι αυτό που τον ξεχωρίζει. 

Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε τη συνεργασία του με τη Nike. Mάλιστα, εκείνος είχε δηλώσει από το γραφείο του στο Παρίσι πως:

“Τα sport ήταν πάντα σημαντικό μέρος του Jacquemus DNΑ. Καθώς ο Jacquemus μεγάλωσε, το κορίτσι Jacquemus άλλαξε και φόρεσε τακούνια. Πάντα όμως υπήρχε το μυαλό μου και έλεγα στον εαυτό μου πως αν κάνω ποτέ μια συνεργασία, θα είναι με την Nike.

Jacquemus

“Ήθελα να κάνω κάτι πολύ ανάλαφρο και voilà. Τα κομμάτια αυτής της συλλογής, παντρεύουν την αβίαστα κομψή αισθητική του Παριζιάνου με την τεχνογνωσία της Nike.Πάντα θέλουμε να δουλεύουμε με συνεργάτες που μας προσφέρουν κάτι που δεν έχουμε ως brand”, είπε ο Jarrett Reynolds, Vice President of Catalyst Apparel Design της Nike.

Η υπερδύναμη του Simon είναι ο αισθησιασμός των σχεδίων του, το συναίσθημά του. Μπορεί να πάρει κάτι κοινό και να το κάνει τόσο ιδιαίτερο”. 

Η νέα αυτή συλλογή θα περιλαμβάνει 15 κομμάτια, που ανάμεσα σε αυτά θα είναι Humara sneakers, mini πλισέ tennis skirts εμπνευσμένα από τις αγαπημένες του τενίστριες, Naomi Osaka κι Emma Raducanu, αλλά και bucket hats.

 

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το εντυπωσιακό look αξίας 3.000 δολαρίων που φόρεσε στο πάρτι γενεθλίων του Jay-Z

HerNews ka

Τα καλύτερα outfit των celebrities για την Πρωτοχρονιά του 2023

HerNews ka

Le Pliage®️ Green: H νέα βιώσιμη σειρά της Longchamp!

Her News