HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το τρίτο πρόσωπο είναι ίδιο ο Μάνος»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλυψεις για την υπόθεση της Πάτρας και την κατηγορούμενη μάνα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Το τρίτο πρόσωπο που φημολογείται είναι ίδιος ο Μάνος; Η αποκάλυψη στο Πρωινό του Ant1 από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Γιάννη λέει: «Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έβρος: Ακόμα ένας νεκρός μετανάστης στο δάσος της Δαδιάς

HerNews ka

Αχαΐα: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο δύο βρεφών της ίδιας οικογένειας

HerNews ka

«Σαφάρι» στα φαρμακεία για ένα… αντιπυρετικό ενώ η γρίπη επελαύνει

Her News