HerNews.gr
Social News

Ίλον Μασκ: ”Η Tesla είναι 24/7 στο μυαλό μου ενώ το Twitter κατέχει το 5% του χρόνου μου”

Ιλον Μασκ

Στο deal της εξαγοράς του Twitter αναφέρεται με νέα του ανάρτηση ο Ίλον Μασκ – «Τίποτα δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου» δηλώνει.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ίλον Μασκ αφήνει υπονοούμενα για τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει το Twitter όσον αφορά τα fake accounts, τα οποία το κοινωνικό δίκτυο υποστηρίζει ότι είναι λιγότερο από το 5% των ημερήσιων ενεργών χρηστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ψευδείς λογαριασμοί του δικτύου είναι 20%. Οι δηλώσεις του αφήνουν υπονοούμενα και για την επίτευξη της συμφωνίας εξαγοράς του Twitter, η οποία πάγωσε με δική του πρωτοβουλία.

Ας δούμε τη δημοσίευση

Τίποτα δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla δήλωσε την Παρασκευή ότι οι πολιτικές επιθέσεις εναντίον του που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες δεν θα τον εμποδίσουν από το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου.

«Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να εξεταστούν με πολιτικό πρίσμα… τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα καλό μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου», έγραψε ο Μασκ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βραζιλίας

Ο βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου θα έχει σήμερα συνάντηση στο Σαν Πάολο με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ίλον Μασκ, ενημέρωσε πηγή προσκείμενη στην κυβέρνησή του το Γαλλικό Πρακτορείο, στο πλαίσιο σχεδίου για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο η περιοχή όπου εκτείνεται το τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Η κυβερνητική πηγή δεν θέλησε να υπεισέλθει σε καμία άλλη λεπτομέρεια για τη συνάντηση.

Elon Mask

Ο κ. Μπολσονάρου ανήγγειλε πρόσφατα πως θα έχει συνάντηση «ιδιωτικού» χαρακτήρα στο Σαν Πάολο με «πολύ σημαντικό πρόσωπο, γνωστό σε όλο τον κόσμο». Θα προσφέρει «τη βοήθειά του στην Αμαζονία μας», διευκρίνισε ο αρχηγός του κράτους, χωρίς να αποκαλύψει για ποιο πρόσωπο πρόκειται.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα”

HerNewskl

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Hilary Swank: Αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της με τον πιο γλυκό τρόπο

HerNews ka