HerNews.gr
Σχέσεις

“Ο σύντροφός μου βαριέται την σχέση μας” – Αυτά είναι τα σημάδια

couple

Νιώθετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει και βαριέται την “σχέση” σας; 

Πολλές φορές οι σχέσεις μπαίνουν σε μια “ρουτίνα”. Είναι λογικό ένας από τους 2 να αρχίσει να “βαριέται”, αν η σχέση χάνει το ενδιαφέρον της. Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια;

Ενοχλείται από τα πάντα

Αν ο σύντροφός σας παραπονιέται συνεχώς για οτιδήποτε συμβαίνει τον τελευταίο καιρό είναι ένα σοβαρό σημάδι ότι έχει αρχίσει να πλήττει. Ίσως λοιπόν να έχετε αρχίσει να χάνετε τη συναισθηματική σύνδεση και για αυτό πλέον δεν μπορεί να αποδεχθεί με αγάπη τα ελαττώματά σας ή τις άτυχες στιγμές.

couple

Δε διαφωνεί ποτέ

Από την άλλη πλευρά, αν ο σύντροφό σας δεν έχει τη διάθεση να διαφωνήσει μαζί σας ό,τι και να συμβεί, θα πρέπει να σας προβληματίσει. Πολλές φορές αυτή η απάθεια υποδηλώνει ακριβώς τη φθορά και την αδιαφορία που αισθάνεται ο σύντροφό σας προς τη σχέση σας. Η επιθυμία για διαφωνία είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι ο σύντροφό σας ενδιαφέρεται να επιλύσει τις καταστάσεις που δημιουργούνται και φροντίζει για τη βελτίωση της σχέσης.

Δεν βλέπει το μέλλον μαζί σας

Στην περίπτωση που ο σύντροφό σας έχει σταματήσει να προτείνει πράγματα για το μέλλον και δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία, ίσως σημαίνει πως αισθάνεται πλήξη και δε θέλει να σκέφτεται γενικά ένα κοινό μέλλον μαζί σας.

couple

Το σεξ είναι απρόσωπο

Η οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ υποδηλώνει ότι το πάθος είναι ακόμη ζωντανό. Αν η σεξουαλική επαφή έχει αρχίσει να γίνεται χωρίς συναίσθημα, τότε θα πρέπει να μιλήσετε με το σύντροφό σας. Επίσης, αν δεν υπάρχει συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, είναι εξίσου ένα σημάδι ότι έχει επέλθει ο κορεσμός.

Δεν έχει χρόνο

Αν βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να μην βγείτε μαζί. Ή αν ακυρώνει πολύ συχνά τα σχέδια που έχετε κανονίσει, τότε ίσως να μην αποτελείτε προτεραιότητα στο πρόγραμμά του πλέον. Αυτό θα πρέπει να σας θορυβήσει. Καθώς σημαίνει πως δεν απολαμβάνει τον χρόνο που περνάτε μαζί και θέλει να σας αποφύγει.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Το να είσαι single μπορεί να σε κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

HerNews ka

Τι δεν πρέπει να πεις στον νυν σου για τον πρώην

Her News b

Ποιοι είναι οι συναισθηματικά ανώριμοι άνθρωποι;

Her News