HerNews.gr
Social News

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η τρυφερή ανάρτηση για την 25η επέτειο γάμου της

Σαρα

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι παντρεμένοι από το 1987 και μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Η 57χρονη fashionista Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει επέτειο γάμου στις 19 Μαΐου και το γιόρτασε με μια φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, από το παρελθόν.

Σαρα Τζεσικα

«Silver baby. 25 χρόνια και συνεχίζουμε να μετράμε. Η σύζυγός σου» σημείωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο προφίλ της στο Instagram.

Για την ιστορία η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε στείλει προσκλήσεις σε 100 φίλους και συγγενείς εκείνη τη μέρα του 1997 και δεν είχε αναφέρει καθόλου τον γάμο της με τον Μάθιου Μπρόντερικ. Οι καλεσμένοι έφτασαν για να παραβρεθούν σε πάρτι και τελικά έγιναν μάρτυρες σε γάμο.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αφορμή την επέτειο του γάμου της μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το προσκλητήριο του γαμήλιου πάρτι.

Μάθιου Μπρόντερικ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μετρούν 25 χρόνια γάμου κι απ ό,τι φαίνεται, συνεχίζουν τη διαδρομή τους αγαπημένοι και ακόμη ερωτευμένοι. Τις προηγούμενες μέρες, ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντί Κοέν «Watch What Happens Live» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με τη διάσημη σύζυγο του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αμέσως κατάλαβα ότι η Πάρκερ ήταν η γυναίκα της ζωής μου και η απόφαση να της κάνω πρόταση γάμου ήταν η πιο εύκολη της ζωής μου. Την πρώτη φορά που την γνώρισα, την είδα να περπατά στον δρόμο και είπα “αυτό είναι”, θαυμάζω σ’ εκείνη το χιούμορ της και τη σοφία της ενώ δεν σταματώ ποτέ να αναφέρω πόσο ταλαντούχα είναι» σχολίασε και συνέχισε μιλώντας για το ταλέντο της:

Σαρα Τζεσικα

«Θα πρέπει να προσθέσω ότι παρά το γεγονός ότι το είχαμε παίξει μόνο μια φορά στη Βοστώνη μαζί, ήταν τόσο καλή σε αυτό. Ειλικρινά δεν είχα παίξει μαζί της ποτέ στη σκηνή και δεν είχα παίξει ιδιαίτερα μαζί της καθόλου. Και απλά μου θύμισε πόσο αστεία και έξυπνη είναι και πόσο καλή κωμικός είναι και γενικά ηθοποιός. Είναι τόσο καλή σε αυτό. Ελπίζω όλοι να τη δούνε σε αυτό».

Να σημειώσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Iris Law: Η κόρη του Τζουντ Λο ξύρισε το κεφάλι της

Her News b

Άντζελα Δημητρίου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη

HerNews ka

Οι ωραιότερες τούρτες του Instagram

Her News