HerNews.gr
BRIDE NEWS Ταξίδια

3 μαγευτικοί και οικονομικοί προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος

honeymoon

Έχει ξεκινήσει η εποχή των πολλών γάμων , και το καλοκαλιρι που έρχεται είναι το ιδανικό για το ταξίδι του μέλιτος.

Ας δούμε 3 οικονομικούς αλλά μαγευτικούς προορισμούς για ταξίδι του μέλιτος…

Βουδαπέστη

Μια όμορφη και ρομαντική πόλη μόλις δύο ώρες πτήσης μακριά από την Αθήνα. Σας περιμένει για να φιλοξενήσει τον έρωτά σας, χωρίς να σας αγχώνει οικονομικά. Στη Βουδαπέστη θα δείτε από κοντά τον Δούναβη, που δίνει άλλη ατμόσφαιρα στην πόλη με τις γέφυρες και τα αξιοθέατα στις όχθες του. Τον οποίο μπορείτε να διασχίσετε με μια μίνι κρουαζιέρα και να επισκεφτείτε το νησάκι Margaret στη μέση του. Ανεβείτε στους λόφους της Βούδας και γνωρίστε το κάστρο, τα ανάκτορα, την Εθνική Πινακοθήκη, την Εκκλησία  του Αγίου Matyas, περπατώντας στα λίθινα δρομάκια και απολαμβάνοντας τη μεγαλόπρεπη θέα του ποταμού. Η Βουδαπέστη σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε και spa μαζί με το ταίρι σας, αφού αποτελεί έναν από τους πιο hot προορισμούς για τέτοιες καταστάσεις. 

budapest

Πράγα

Τι να τις κάνετε τις Μαλδίβες και όλα αυτά τα εξωτικά μέρη, όταν εσείς μπορείτε να διαφοροποιηθείτε από την πεπατημένη και να ζήσετε το ταξίδι του μέλιτος με αέρα παραμυθιού; Στην Πράγα μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα στα παλιά της κτίρια και τα λιθόστρωτα δρομάκια της. Να γνωρίσετε τη γειτονιά του Κάφκα, να παρακολουθήσετε μαζί όπερα, να κάνετε κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα. Να θαυμάσετε τη θέα από τον Πύργο της Γέφυρας στην Παλιά Πόλη και να «χαθείτε» στη μπαρόκ και γοτθική αρχιτεκτονική της.

prague

Λισαβόνα

Ίσως να μην είναι ο πιο δημοφιλής από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, αλλά η γοητεία της Λισαβόνας είναι μοναδική. Η Λισαβόνα με τις γραφικές της συνοικίες, τους χαμηλούς λόφους της… Αλλά και  τα μελαγχολικά φάντο που μιλούν για έρωτα και πόνο, τη θέα από τον ανελκυστήρα Santa Justa νέο-γοτθικού ρυθμού, τον Πύργο Μπέλεμ. Τους δρόμους-μωσαϊκά και τα ασπρόμαυρα πεζοδρόμια, μάλλον θα σας κάνει να νιώσετε ερωτευμένοι ξανά.

lisbon

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τα 5 κορυφαία λάθη στο μενού του καλοκαιρινού γάμου που πρέπει να αποφεύγουν όλα τα ζευγάρια

HerNews ka

Καραϊβική: Διακοπές μόνο για ανθρώπους που βγάζουν 70.000 δολάρια

Her News

Αφιέρωμα του ιταλικού Vanity Fair στην Ελλάδα: Ιδανικός προορισμός για διακοπές last minute και εκτός τουριστικής αιχμής

Her News