HerNews.gr
Ελλάδα

Καταγγελία άγριας βίας 14χρονης στο σχολείο του Μάκη

sxoleio

Καταγγελία για 14χρονη που έπεσε θύμα βίας από τους συμμαθητές της, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν κι ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο βρήκε η ίδια η μητέρα – Της επιτέθηκαν ακόμη και με σουγιά έξω από το σχολείο.

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα άγρια περιστατικά βίας στο σχολείο, όπου φοιτούσε ο αδικοχαμένος 14χρονος Μάκης, που έβαλε τέλος στη ζωή του. Μητέρα 14χρονης προχώρησε σε καταγγελία για τη βιαιοπραγία σε βάρος της κόρης της, μιλώντας στην ΕΡΤ.

σχολειο

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλλε, οι ανήλικοι δράστες χτύπησαν, έβρισαν και βιντεοσκόπησαν παράνομα το παιδί της και στη συνέχεια το υλικό αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, με συνέπειες για τη εύθραυστη ψυχολογία του παιδιού.

«Το παιδί μετά τον ξυλοδαρμό είχε φτάσει στο σημείο να μην πηγαίνει πολλές φορές στο σχολείο. Δεν μίλαγε σε κανέναν» δήλωσε η μητέρα της μαθήτριας της Β’ Λυκείου.

Tο βίντεο του ξυλοδαρμού το βρήκα στο Διαδίκτυο

Εμφανώς συντετριμένη από τη βία και τον εξευτελισμό που βίωσε η ανήλικη κόρης της, η μητέρα της μαθήτριας ανέφερε ότι «το βίντεο του ξυλοδαρμού το βρήκα στο Διαδίκτυο».

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε, την ώρα που σχόλαγε το παιδί από το σχολείο, δέχθηκε απειλή με σουγιά από έναν συμμαθητή της. «Έξω από το σχολείο επιτέθηκαν με σουγιά στην κόρη μου» είπε και πρόσθεσε ότι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» είναι επίσης δεκατετράχρονος.

«Ευτυχώς που ήταν χειμώνας και φόραγε μπουφάν και φούτερ. Και πάλι της έκανε σημάδι» περιέγραψε η μητέρα που όπως δήλωσε μετά την επίθεση, το παιδί λιποθύμησε από το φόβο του. Η οικογένεια της μαθήτριας κινητοποιήθηκε αμέσως.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δίκη στο Μάτι: «Σωθήκαμε από τύχη» – Η συμβολική κίνηση των συγγενών

Her News

Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης από σήμερα – Τι καταργείται

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Ανακρίτρια με αλεξίσφαιρο μετά τη νέα δίωξη για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Her News b