HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Μαΐου

zodia

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 9/5 έως 15/5.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Κριοί μου, αρκετοί από εσάς αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια υπερένταση και κάποια νεύρα παραπάνω. Σας συμβουλεύω να μην βγάλετε την εντασή σας στους άλλους. Κρατήστε όσο μπορείτε τις ισορροπίες, για να μην μαλώσετε μαζί τους. Ακόμα, θα θελήσετε να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας, και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Και πολύ καλά θα κάνετε! Το χρειάζεστε για να καλμάρετε τα νεύρα σας. Τέλος μπορείτε εύκολα να κάνετε και ένα κοντινό ταξιδάκι. 

ΤΑΥΡΟΣ(21 -Απρ-20 Μαί )

Εσείς Ταύροι μου θα χάσετε για λίγο διάστημα τον ύπνο σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ξυπνάτε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην φοβάστε! Αυτό θα συμβαίνει επειδή ο Άρης βρίσκεται σε έναν από τους οίκους σας, στον οποίο εσείς ξεκουράζεστε.  Στα συναισθηματικά σας, αν  θέλετε να κάνετε κάποιες κινήσεις, κάπως κρυφα, με μια σχέση μπορείτε να το κάνετε και να μην σας καταλάβει και κανένας. Να είστε προσεκτικοί όμως, γιατί αργότερα αυτό θα φανερωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αυτή την εβδομάδα στους Διδύμους θα δοθούν ευκαιρίες για  να βρεθούν με φιλικά άτομα και να περάσουν όμορφες στιγμές. Ακόμα όσοι ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων θα μπορέσετε και να χαλαρώσετε. Αρκετοί μπορείτε να πετύχετε και κάποια μεγαλεπήβολα σχεδιά σας. Αργότερα θα δείτε τα ονειρά σας να πραγματοποιούνται. Τέλος, θα θελήσετε να ασχοληθείτε συγχρόνως με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Καρκίνοι μου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες κόντρες από άτομα που εργάζεστε μαζί τους. Είναι πιθανόν τα άτομα αυτά να είναι ιδιαίτερα εριστικά μαζί σας. Για αυτό θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις. Τέλος ίσως να θέλετε να κάνετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις σχετικά με τα οικονομικά σας που δεν θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν… 

ΛΕΩΝ(23 Ιού -22 Αυγ)

Εσείς που ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να κάνετε όνειρα, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να αποκτήσετε μια διαφορετική κουλτούρα και γιατί όχι να επανεκινησετε ένα μεταπτυχιακό που είχατε αφήσει στη μέση. Συγχρόνως, έχετε μεγάλη εύνοια αν δραστηριοποιήσετε με μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα. Οι φίλοι σας, που σας αγαπούν και σας στηρίζουν, θα σταθούν δίπλα σας, σε ό,τι εμπόδιο προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Παρθένοι μου, θα ήθελα αυτή την εβδομάδα να ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να αφήσετε τις φοβίες σας στην άκρη. Ακόμα, καλείστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας  και να δουλέψετε και λίγο παραπάνω για να μπορέσετε επιτέλους να βγάλετε κάποια έξτρα χρήματα. Αλλά και για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε επιτέλους τα οικονομικά σας και να νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Χυγού, θα ήθελα αυτή την εβδομάδα να κάνετε υπομονή. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, γιατί κάποια άτομα θα είναι ιδιαίτερα εριστικά απεναντί σας και αυτό θα σας αγχώσει. Αυτά τα άτομα μπορεί να είναι συνεργάτες, ή άτομα που έχετε σχέσεις προσωπικές μαζί τους. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην τραβήξετε στα άκρα τις καταστάσεις,  για να μην έρθετε σε οριστικές ρήξεις. Αν πράξετε με τέτοιο τρόπο θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι φοβίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς Σκορπιοί μου, αυτή την εβδομάδα καλείστε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας. Υπάρχει πιθανότητα, με άτομα που συνεργάζεστε, να έχετε κάποιες κόντρες. Μην ασχοληθείτε μαζί τους. Σας συμβουλεύω να κρατήστε τα νεύρα σας, μπόρα είναι και θα περάσει. Θα έρθουν πάλι οι ισορροπίες ανάμεσά σας. Συγχρόνως θα ήθελα να εστιάσετε λίγο παραπάνω στο γάμο ή τη σχέση σας, και να λύσετε κάποια θεματάκια που ίσως έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή την εβδομάδα Τοξοτάκια μου,  θα κινητοποιηθεί έντονα και συγχρόνως ευνοϊκά για τους περισσότερους από εσάς το κομμάτι της χαράς, της απόλαυσης και των ερωτικών σας. Θα μπορέσετε να πάρετε πραγματικά ανάσες. Αν είστε αδέσμευτοι για αρκετό διάστημα θα υπάρχουν άτομα που θα σας φλερτάρουν και θα θέλουν να συνάψουν σχέση μαζί σας. Σας συμβουλεύω να μην χάσετε καμία ευκαιρία και να γνωρίσετε κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Εσείς οι Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε αναγκαστικά με την οικογένεια σας. Είναι  πιθανόν να σας τρέξουν λίγο παραπάνω οι δικοί σας άνθρωποι. Αυτό θα σας αγχώσει και θα σας  εκνευρίσει συγχρόνως, καθώς θα είναι και εριστικοί απέναντι σας. Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην ξεσπάσετε, γιατί θα το κάνετε άτσαλα και θα διαρραγούν οι σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εύνοια αυτή την εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς που είστε Υδροχόοι, για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να λάβετε πολλά και ευχάριστα νέα. Ακόμα εύνοια θα υπάρχει και στο  να υπογράψετε συμβόλαια, και να κλείσετε κάποιες πολύ συμφέρουσες συμφωνίες. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο,  και εκμεταλευτείτε στο έπαρκο τα καλά που θα σας δοθούν για να νιώσετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Ιχθύες μου, ενώ δέχεστε την εύνοια και αυτή την εβδομάδα του Δία στα οικονομικά σας, θα προκύψουν και κάποια έξοδα παραπάνω. Αυτό θα σας κάνει να αγχωθείτε. Προσπαθήστε να μην πάθετε πανικό, και αν αυτά τα έξοδα έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας, σίγουρα γίνονται για καλό. Αρκετοί θα θελήσετε να δουλέψετε από το σπίτι, για να βγάλετε περισσότερη δουλειά χωρίς να σας ενοχλούν.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανακάλυψε με ποια ζώδια ταιριάζεις στις διακοπές

Her News

Ζώδια: Η αρνητική τους πλευρά όταν ερωτεύονται

Her News

Ανάδρομος Ερμής Απριλίου: Δείτε πως θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

HerNews ka