HerNews.gr
Παιδί

«Ένας ασυνήθιστος ποντικούλης» – Ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά

Το βιβλίο «Ένας ασυνήθιστος ποντικούλης» είναι ένα παραμύθι σε συγγραφή & εικονογράφηση της Μαριλίνας Σκαρπέτα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Το παραμύθι «Ένας ασυνήθιστος ποντικούλης» είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του εκδοτικού οίκου «Υδροπλάνο» από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2021.

Περίληψη παραμυθιού:

Ο Φλάφης είναι ένας ποντικούλης διαφορετικός από όσους ξέρατε μέχρι τώρα…

Δεν του αρέσει το τυρί, ούτε να ζει στην ποντικότρυπα της ποντικογειτονιάς.

Το όνειρο του είναι να γνωρίσει την πόλη, όμως οι άνθρωποι

δεν συμπαθούν και πολύ τους ποντικούληδες.

Τι εμπόδια θα συναντήσει;

Θα τον δεχτούν οι άνθρωποι;

Λίγα λόγια για την σημασία του παραμυθιού:

Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της φιλίας. Άμα το σκεφτείς, είσαι κι εσύ διαφορετικός από τους άλλους! Όλοι είμαστε. Αυτή είναι η σούπερ δύναμη σου, αυτή είναι η μαγεία σου! Μην προσπαθείς να κρύψεις τη διαφορετικότητά σου, αλλά δείξε την με περηφάνεια!
Αγάπησε τον εαυτό σου γι’ αυτό που είσαι. Έτσι, θα κάνεις και τους άλλους να σε αγαπούν! «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο!» – Μαχάτμα Γκάντι

Μαριλίνα Σκαρπέτα – Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Πάτρα, σε μία πολύ καλλιτεχνική οικογένεια. Σαν παιδί πουλούσα στις γιαγιάδες μου βραχιολάκια από μακαρόνια κ μπατονέτες και τους έλεγα ότι ήμουν έμπορος. Στα 18 μου άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση, ή μάλλον το μαγαζάκι μου. Ένα μαγαζάκι με χειροποίητα είδη δώρων, κοσμημάτων και ειδών γάμου και βάπτισης.

Παράλληλα σπούδασα Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα κάτι που δεν με εξέφρασε ποτέ αφού δεν περιείχε χρώματα. Στα 27 μου αποφάσισα να μετακομίσω στην Αθήνα μαζί με τον σκύλο μου τον Κεφτέ, όπου εκεί άνοιξα την δεύτερη επιχείρηση μου, μαζί με τον αδερφό μου, ένα βανάκι για καλλωπισμό σκύλων.

 

Α! Ξέχασα, μικρή είχα κ ένα άλλο χόμπι, να μαζεύω αδέσποτα ζωάκια όλων των ειδών. Παράλληλα σπούδασα εικονογράφος και ξεκίνησα να προσθέτω και άλλο χρώμα στην ζωή μου. Είμαι 31, δεν ξέρω τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω αλλά αγαπώ ότι έχω γίνει μέχρι τώρα.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Πότε χρειάζεται να καλέσεις τον παιδίατρο αν έχεις νεογέννητο μωρό

Her News

Bullying: Πως θα καταλάβετε αν το παιδί σας είναι θύμα εκφοβισμού

Her News b

Σχολικός εκφοβισμός: Τι να κάνω αν μάθω ότι το δικό μου το παιδί κάνει bullying;

HerNews ka