HerNews.gr
Μόδα

Roseau: Τα νέα σχήματα της Longchamp έχουν ξεχωριστό στυλ

Μαζί με το θρυλικό Le Pliage®, η τσάντα Roseau είναι ένα σύμβολο της Longchamp, ίσως το απόλυτο σύμβολο της δερμάτινης κληρονομιάς και του know –how. 

Μια επανάσταση όταν κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες ως ανοιχτή  τσάντα με  κλεισιμο από μπαμπού –η Roseau– η τσάντα  τακτικά έτσι ώστε, εκτός από ένα διαρκές έμβλημα κομψότητας και αυθεντικότητας, να παραμένει στην  αιχμή της μόδας. Την υπέροχη συλλογή Roseau θα βρεις αποκλειστικά στα Digalakis!

Αυτό ισχύει περισσότερο από ποτέ για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, όταν η πιο πρόσφατη  προσθηκη της Roseau –μια απλή αλλά κομψή bucket τσάντα– αποτυπώνει το εύκολο, ανήσυχο πνεύμα της σεζόν.

Φτιαγμένη από δέρμα με υπέροχα ελαστική αίσθηση και διακριτική υφή, το μικρό αλλά ευρύχωρο καλάθι Roseau είναι φτιαγμένο για να κρεμιέται ελαφρά από το ένα χέρι από τη στρογγυλεμένη λαβή του ή  από τον ώμο χάρη στο μακρύτερο, αποσπούμενο λουρί του.

Μια παλέτα διαχρονικών αποχρώσεων, συμπεριλαμβανομένου του καφέ και του μαύρου, ενισχύει την αυθεντική αίσθηση αυτού του σχεδίου, το οποίο είναι εξίσου οικείο σε στην Προβηγκία όπως και στους δρόμους του Παρισιού.

Εκτός από τον δερμάτινο καλάθι Roseau, μια σειρά από  παραλλαγές είναι άμεσα εμπνευσμένες από τη συλλογή ρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 της Longchamp.

‘Eνα μοντέλο σε βαμβακερό καμβά κεντημένο με απαλά μοτίβα λουλουδιών όπως τη ταπετσαρία Προβηγκίας ή άλλη εκδοχή σε μπλε και λευκό ριγέ βαμβάκι, που παραπέμπει στο πνεύμα της Μεσογείου. Και τα δύο έχουν λαβή και επένδυση από φυσικό δέρμα και ιμάντα ώμου από καμβά.

Δύο ακόμη παραλλαγές  με τις υπογραφές Longchamp:

H πρώτη, σε καμβά από εκρού βαμβάκι με μαύρα διακοσμητικά δέρματα, είναι τυπωμένη με το όνομα του Οίκου στη μία πλευρά και το λογότυπο με το αλόγο στην άλλη. Tο δεύτερο έρχεται σε μαύρο και μπεζ καμβά ζακάρ LGP με μαύρη, δερμάτινη επένδυση.

Το χαρακτηριστικό όλων αυτών των κομψών καλαθιών μοιράζονται την  εμβληματική μπαρέτα, τώρα σε γυαλιστερό ασημί ή απαλό χρυσό μέταλλο, χωρίς την οποία η Roseau δεν θα ήταν η Roseau.

Ανακαλύψτε τη νεα συλλογή Roseau της Longchamp στο https://www.digalakis.comστη Longchamp Boutique (Βουκουρεστίου 6) και στα καταστήματα Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Νεότερα Άρθρα

Rolex: Παρουσίασε τη νέα της συλλογή από ρολόγια

Her News

Μαριέττα Χρουσαλά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που αναμένεται να γίνει τάση τον χειμώνα

HerNewskl

ZARA: Στροφή στα μεταχειρισμένα ρούχα – Οι καταναλωτές γίνονται… πωλητές

Her News