HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έρευνα: Γιατί οι άντρες με τατουάζ είναι πιο σέξι;

tattoo

Μια έρευνα από την εφαρμογή γνωριμιών Type διαπίστωσε ότι τα δύο τρίτα των γυναικών ελκύονται περισσότερο από άντρες με τατουάζ παρά χωρίς.

Και δεν χρειάζεστε στατιστικά στοιχεία για να το αποδείξετε: φαίνεται ότι κάθε εξώφυλλο περιοδικού ενός άνδρα σταρ τα τελευταία χρόνια είναι μια (εξαιρετικά πειστική) διαφήμιση για την τέχνη του σώματος. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τους λόγους για τους οποίους οι άντρες με τατουάζ είναι τόσο σέξι:

Το ρίσκο είναι σέξι

Είναι ενδιαφέρον ότι οι γυναίκες στην  μελέτη βαθμολόγησαν τους άνδρες αυτούς ως λιγότερο πιθανό να γίνουν καλοί σύντροφοι και μπαμπάδες. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι τα τατουάζ συνδέονται με τον κίνδυνο και το ρίσκο. Χαρακτηριστικά που είναι διαβόητα σέξι για πολλές γυναίκες, αν όχι ευοίωνα για μια μακροχρόνια σχέση. Επομένως,  μπορεί να κάνουν έναν άντρα πιο ελκυστικό … και ας είναι για κάτι περιστασιακό

tattoo

Και όμως.. δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση 

Μια άλλη μελέτη, αυτή που δημοσιεύτηκε το 2012, εξέτασε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ατόμων που έχουν tattoo. Διαπιστώθηκε ότι οι συμμετέχοντες με τατουάζ σημείωσαν υψηλότερη βαθμολογία στην εξωστρέφεια (ένα χαρακτηριστικό που συχνά μπερδεύεται με την αυτοπεποίθηση) και την αυτοεκτίμηση από τους συνομηλίκους τους που δεν είχαν τατουάζ. Δεν είναι μυστικό ότι η εμπιστοσύνη είναι ελκυστική. Τα τατουάζ μπορεί επομένως να σηματοδοτούν ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θεωρούνται επιθυμητά. Ενώ τα άτομα χωρίς τατουάζ αναγκάζονται να μεταφέρουν την προσωπικότητά τους με λιγότερο προφανείς τρόπους.

tattoo

Δείχνουν μοναδικότητα 

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι οι συμμετέχοντες με τατουάζ σημείωσαν υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ μοναδικότητας. Αν και η μοναδικότητα μπορεί να μην είναι πάντα καλό (απλώς επειδή κάποιος είναι διαφορετικός δεν σημαίνει ότι είναι ο τύπος σας), κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει από το πλήθος. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα έδειξε πως τα ζευγάρια κάνουν λίγο σεξ τις γιορτές!

HerNewskl

Απιστία Vol2 : Η μοιχαλίδα!!

Her News

Είσαι εθισμένος στο σεξ; Ποια είναι τα “συμπτώματα”

Her News b