HerNews.gr
Μόδα

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεστε πιο ψηλή και λεπτή

woman

Αν θέλετε η σιλουέτα σας να φαίνεται πιο ψηλή και πιο λεπτή, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω στυλιστικά tips…

Αυτά τα στιλιστικά tips θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το πως φαίνεται η σιλουέτα σας!

Ψηλόμεσα ρούχα

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν τη νούμερο ένα τάση της μόδας, αφού προσθέτουν στη στιγμή πόντους στο στυλ και το ύψος σας.Δώστε προσοχή στο πώς θα συνδυάσετε το ψηλόμεσο τζιν σας. Η ιδανική επιλογή είναι μαζί με ένα crop top ή με μια μπλούζα που θα φορέσετε μέσα από το τζιν σας.

woman

Επιλέξτε μπλουζάκια με ντεκολτέ

Όχι, δεν εννοούμε να φορέσετε μια μπλούζα με βαθύ κόψιμο, αλλά μια μπλούζα με V. Έτσι, θα τονιστεί το πιο λεπτό σημείο σας και εσείς θα δείξετε αμέσως πιο ψηλή και λεπτή.

Προσοχή στις ρίγες

Ενώ οι κάθετες ρίγες προσθέτουν ύψος και «κόβουν» κιλά, οι οριζόντιες ρίγες κάνουν ακριβώς το αντίθετο! Καλό, λοιπόν, θα είναι να τις αποφεύγετε.

Κοντά μαλλιά

Τολμήστε το κοντό ή μακρύτερο καρέ που είναι φέτος στη μόδα. Δεν υπάρχει λόγος να διατηρείτε τα μαλλιά σας μακριά απλά επειδή έτσι τα έχετε συνηθίσει! Ένα πιο κοντό κούρεμα, αμέσως θα δείξει τον κορμό σας μακρύτερο και εσάς πιο ψηλή!

woman

Προτιμήστε τις μικρές τσάντες

Οι μεγάλες τσάντες μπορεί να είναι βολικές, γιατί σας βοηθούν να μεταφέρετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε, αλλά σάς προσθέτουν όγκο που δε χρειάζεστε!Προτιμήστε μικρές, διακριτικές τσάντες και αμέσως θα δείξετε πιο ψηλή και λεπτή.

Μονόχρωμα σύνολα 

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το μαύρο αδυνατίζει. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιοριστείτε στους σκούρους τόνους. Αρκεί να συνδυάσετε σωστά κοντινές αποχρώσεις. Προσέξτε η σκουρότερη απόχρωση να είναι στο κομμάτι του σώματός σας που είναι πιο «γεμάτο».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Η κόρη της Lourdes Leon βγαίνει στην πασαρέλα του NYFW με “διαβολικό” φόρεμα

HerNews ka

Victoria Beckham: Λανσάρει νέα σειρά ρούχων για γυναίκες plus size

HerNewskl

Χρώματα και στυλ: Ο οδηγός για την ιδανική επιλογή ρούχων για τον τόνο της επιδερμίδας σου

HerNews ka