HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Billie Eilish: “Αν με βιντεοσκοπήσετε για πολλή ώρα θα δείτε πολλά τικ. Δεν με νοιάζει”

Billie Eilish

Η Billie Eilish αποφάσισε να κάνει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντεξη σχετικά με την καθημερινότητα της, αλλά και το θέμα υγείας που έχει.

Billie Eilish

Καλεσμένη στην εκπομπή του David Letterman αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το σύνδρομο Τουρέτ. Eπίσης, έκανε λόγο για τη δύσκολη μάχη που κλήθηκε να δώσει όταν νόσησε από κορονοϊό.

Η Billie Eilish δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι αρκετά εξανλτητικό για εκείνη να ζει με αυτό το σύνδρομο. Διαγνώστηκε σε ηλικία 11 ετών και είπε πως ” αν με βιντεοσκοπήσετε για πολλή ώρα θα δείτε πολλά τικ. Δεν με νοιάζει. Είναι πολύ περίεργο. Δεν έχω μιλήσει για αυτό καθόλου. Ο πιο κοινός τρόπος με τον οποίο αντιδράει ο κόσμος είναι να γελάσει γιατί νομίζουν ότι προσπαθώ να είμαι αστεία. Νομίζουν ότι το τικ είναι μια αστεία κίνηση. Και συνήθως αυτό με προσβάλει πάρα πολύ”.

Billie Eilish

Επίσης, προσέθεσε πως “αυτό που είναι αστείο είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αυτό το σύνδρομο και κανείς δεν θα το μάθει. Κάποιοι καλλιτέχνες βγήκαν μπροστά και είπαν ότι έχουν Τουρέτ. Και δεν θα πω ποιοι είναι, γιατί δεν θέλουν να το συζητήσουν αλλά αυτό είναι που μου φαίνεται ενδιαφέρον”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για τη Φαίη Σκορδά και την τηλεθέαση

Her News

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: “Ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση…”

Her News b

Η Βίκυ Κάβουρα κατακεραυνώνει Παντελή Καναράκη: Αποχώρησε από την παράσταση – Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό

Her News b