HerNews.gr
Σχέσεις

Φλερτ από το Internet: Πως θα πετύχει;

phone

Το φλερτ μέσω Internet είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας…

Πως όμως θα πετύχει το φλερτ από το Internet; Ακολούθησε τα tips για να το πετύχεις στο 100% 

Φρόντισε το προφίλ σου

Είτε έχεις δημιουργήσει προφίλ στο facebook είτε σε κάποιο άλλο μέσο ή site κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισε το, καλλιέργησε το, δώσε ενέργεια σε κάθε λεπτομέρειά του. Το προφίλ σου μαρτυρά πράγματα για εσένα. Είναι πράγματι αξιοπερίεργο το πόσα μπορείς να καταλάβεις για κάποιον βλέποντας απλώς το προφίλ του/της στο Facebook. Το χρησιμοποιούν πλέον σχεδόν όλοι, και πιστεύω ακράδαντα πως έχεις και εσύ λογαριασμό. Θεωρείς πως είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη;

phone

Μην είσαι υπερβολική 

Η πλειονότητα των ανθρώπων νιώθει πιο άνετα να μιλά για τον εαυτό της, επειδή είναι ένα θέμα μέσα από το οποίο αισθάνεται οικειότητα. Αλλά αντί απλώς να περιαυτολογήσουμε μιλώντας ή, σωστότερα, γράφοντας για εμάς ασταμάτητα, είναι καλύτερο να ενθαρρύνουμε το άλλο πρόσωπο να μιλήσει για τον εαυτό του.Αυτό εξυπηρετεί παράλληλα δύο σκοπούς: διατηρεί  ενεργή και ενδιαφέρουσα τη συνομιλία, αλλά και επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα για την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του ανθρώπου που φλερτάρουμε.

phone

Κράτα το ενδιαφέρον

Προστατέψτε τη συζήτηση όταν οδεύει προς το να γίνει βαρετή . Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν οι στιγμές αμηχανίας είναι να μην επιτρέψουμε να συμβούν. Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, είναι καλό να κανονίσετε από κοινού την επόμενη φορά που μπορείτε να συνομιλήσετε. Επίσης, δίνει ένα άλλο χρώμα το να αναφέρεις πως απόλαυσες τη συζήτηση λίγο πριν ολοκληρώσετε την συνομιλία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τι σημαίνει βάζω τα όρια μου;

Her News

Αγκαλιές: Με αυτούς τους τρόπους μπορούν να βελτιώσουν την σχέση σας

Her News b

Αποτελεσματικές συμβουλές για να κάνετε φίλους στο διαδίκτυο

Her News