HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

“Γιατί δεν με φιλάει κατά την διάρκεια του σεξ;”: Οι λόγοι που τον οδηγούν εκεί

couple

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, για ποιο λόγο δε σε φιλάει ο σύντροφός σου κατά τη διάρκεια του σεξ;

Αν κάνετε τέλειο σεξ, αν βρίσκεστε και περνάτε χρόνο μαζί, αν μιλάτε συνεχώς, αλλά δεν σας φιλάει, υπάρχει πρόβλημα. Ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Ας δούμε αναλυτικά..

couple

Η συγκέντρωση

Σε γενικές γραμμές όταν οι άντρες κάνουν σεξ, εστιάζουν στο σεξ, δηλαδή στη διείσδυση και σ’ ό,τι σχετίζεται πολύ άμεσα μ’ αυτό ή σε οτιδήποτε άλλο μπορούν ν’ απολαμβάνουν ταυτόχρονα χωρίς να κοπιάζουν καθόλου γι’ αυτό. Για παράδειγμα, αν τον δεις να στρέφει το βλέμμα προς την τηλεόραση ενώ κάνετε σεξ, αντί να σε φιλάει παθιασμένα, μην τον αποπάρεις… Ο αρσενικός εγκέφαλος δεν θέλει πολλά μέτωπα ανοιχτά ταυτόχρονα, γιατί μπορεί να αποσυντονιστεί. Δεν είναι για όλους το multitasking. Όπως και το overthinking, για αυτό μην το σκέφτεσαι. 

Η αποφυγή συναισθημάτων

Αν πρόκειται για κάτι casual, ένα one night stand ή μία σχέση βασισμένη αποκλειστικά και μόνο στο σεξ, τότε ο ερωτικός σύντροφος προσπαθεί να κρατήσει μία απόσταση και να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις. Να ξέρεις ότι από τον συγκεκριμένο καλό θα ήταν να μην περιμένεις ούτε σχέση, ούτε καν κάτι πιο τρυφερό, γιατί πολύ απλά μόλις σου ξεκαθάρισε τις προθέσεις του. Μπορεί ακόμη  να βγήκε από μία σχέση, που όντως αγαπούσε την κοπέλα του, και τώρα να θέλει να κάνει κάτι απλώς για να ξεδώσει, και όχι να ανοιχτεί εκ νέου σε σένα. Οι άνθρωποι αυτοί μάλιστα, αισθάνονται πολλές φορές και τύψεις μετά την ολοκλήρωση της πράξης. 

couple

“Παλιά με φιλούσε”

Στην περίπτωση όμως που κάποτε σε φιλούσε και τώρα δεν το κάνει πια, ο λόγος μάλλον είναι άλλος. Συζήτησέ το μαζί του για να δεις τι συμβαίνει με αυτού του είδους την άρνηση. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κρατήστε τη σεξουαλική σας ζωή ζωντανή

Her News

4 λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις σεξ με τον πρώην σου

Her News b

Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν αυτά τα 4 πράγματα μετά το σεξ

Her News