HerNews.gr
Ελλάδα

Ρόδος: Συνελήφθη διάσημο μοντέλο & πρώην παίκτης reality μετά από καταγγελία τουρίστριας για βιασμό

Χειροπέδες σε διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτη reality πέρασαν οι Αρχές, μετά από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του. Η σύλληψη του 30χρονου έγινε από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο. Μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη, από την εφημερίδα «Δημοκρατική».

«Έγινε η είδηση γνωστή εχτές. Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του  συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από 21χρονη Βρετανίδα. Που ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης γνώρισε το συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής.

Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί και εκείνη πήγε. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και λέει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης», εξήγησε η δημοσιογράφος.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν με την παρέα της στο μαγαζί που εργαζόταν το 30χρονο μοντέλο και στη συνέχεια συνέχισαν οι δυο τους σε άλλο μαγαζί. Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία είναι 21 ετών», πρόσθεσε η ίδια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Η πρώτη κατάθεση του σταθμάρχη – «Έστειλα το επιβατηγό στη λάθος γραμμή»

HerNews ka

Tι κοινό έχει η μπριζόλα με την πεολειχία;

HerNewskl

Είμαι εμβολιασμένος και ήρθα σε επαφή με θετικό κρούσμα. Τι κάνω;

Her News b