HerNews.gr
Social News

Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: “Έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο”

H super Κική βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ανατρεπτική Σούπερ Κική στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Αντωνία Δούδαλη.

H ινφλουένσερ και stand up comedian αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, τη φυλακή ενώ σχολίασε και την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Γιατί να πάθω κατάθλιψη και να πέσω στα φάρμακα για να είμαι στην τηλεόραση; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες;» είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

H super Κική βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτει πως αυτό που έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει.

«Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Είχαμε θέμα γιατί μας έλεγαν είστε γυναίκες δεν μπορείτε να βρίζετε και εκεί έχασα όλο μου το κίνητρο για αυτή την εκπομπή».

«Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος. Αν ήταν μόνο η Φαίη Σκορδά θα πήγαινα, αλλά τώρα όχι».

Σούπερ Κική: «Όταν έγινα γνωστή στην αρχή την ψώνισα όπως όλοι. Μετά την είδα πιο ταπεινά, δεν είμαστε και κάτι στην τελική. Είδα και πολλούς εμετικούς ανθρώπους σε αυτό τον χώρο, που με έκαναν να το δω πολύ διαφορετικά. Εκεί είπα δεν θα είμαι έτσι και είπα θα είμαι πιο ταπεινή.  Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα» κατέληξε η Σούπερ Κική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: “Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω”

HerNewskl

Hailey Bieber: Kατακεραυνώνει όσους άφησαν «αποκρουστικά σχόλια» στις αναρτήσεις της Selena Gomez εν μέσω της κόντρας τους

HerNews ka

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του Αναστασία είναι η μεγαλύτερή του φαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Her News