HerNews.gr
Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Κακοποιοί άρπαξαν την είσπραξη από την καφετέρια και της έβαλαν φωτιά

περιπολικό

Κακοποιοί τα ξημερώματα μπήκαν σε καταστήματα εστίασης στους Αμπελόκηπους και αφού άρπαξαν τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή, στη συνέχεια το πυρπόλησαν και κάηκε ολοσχερώς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, στις 03:00 τα ξημερώματα άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος στην οδό Δήμου Τσέλιου. Οι κακοποιοί εισήλθαν στο εσωτερικό και αφού αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή 110 ευρώ, στη συνέχεια περιέλουσαν τα τραπεζοκαθίσματα με εύφλεκτο υγρό και το κατάστημα λαμπάδιασε μέσα σε λίγα λεπτά.

κακοποιοι

Οι εμπρηστές χάθηκαν στο σκοτάδι και οι γείτονες που αντιλήφθηκαν τις φλόγες, ενημέρωσαν την πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που μετά από μια ώρα περίπου έσβησαν την πυρκαγιά που έκανε στάχτη την καφετέρια.

Στο πεδίο της πυρκαγιάς έφτασε και ο 66χρονος ιδιοκτήτης που είδε τους κόπους μιας ζωής να μετατρέπονται μέσα σε λίγη ώρα σε αποκαΐδια. Οι αστυνομικοί του Ασφάλειας Αμπελοκήπων αναζητούν από κάμερες ασφαλείας οπτικό υλικό που πιθανότατα έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες – εμπρηστές.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

8η HAIRPROF: Η μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές 25 – 27 Νοεμβρίου στο TAE KWON DO

Her News

Ποιοι θα εμβολιαστούν για την ευλογιά των πιθήκων; Τι αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή

Her News b

Περικλής Κονδυλάτος: Τέλος το Survivor… Ξεκινάει στο Netflix

Her News