HerNews.gr
Social News

Kendall Jenner: “Mάντεψε, μαμά; Είναι η ζωή μου. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα”

Κendall Jenner

H Kendall Jenner έκανε μια άκρως σοκαριστική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα το διάσημο top model τόνισε πως έχει δεχθεί αρκετές πιέσεις ώστε να κάνει κατάψυξη ωαρίων προκειμένου να αποκτήσει παιδι. Ωστόσο, δεν αισθάνεται πως είναι ακόμη έτοιμη.

Kendall Jenner-hernews

Η Kendall Jenner έχει δύο χρόνια σχέση με τον Devin Booker και οι fans τους αναρωτιούνται για  το θέμα του παιδιού και του γάμου. Ο άνθρωπος βέβαια που την πιέζει περισσότερο από όλους είναι η ίδια η μητέρα της Kris Jenner.

Πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο της 26ης Μαΐου του reality show, The Kardashians φαίνεται το μοντέλο να πάει να δει τη μητέρα της και εκείνη την ρωτάει συνεχώς το πότε θα αποκτήσει παιδι. Ωστόσο, εκείνη θέλει να μιλήσει στη μητέρα της για τα επαγγελματικά της και δείχνει να έχει αμηχανία. 

Αυτό που απάντησε στη μητέρα της ήταν ότι “μου λες συνέχεια, ”Δεν γίνεσαι πιο νέα”, αλλά μάντεψε, μαμά; Είναι η ζωή μου. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα”. 

Kendall Jenner-hernews

Βέβαια, σε ένα επεισόδιο είχε δηλώσει ανοιχτά πως “έχω ακόμα πολλά που πρέπει να μάθω για να μπορέσω να καλωσορίσω ένα παιδί στη ζωή μου. Εξακολουθώ να απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου και είμαι εντάξει με αυτό αυτή τη στιγμή”.

Στη συνέχεια, η μητερά της κάλεσε τον οικογενειακό τους γιατρό και ο ίδιος τόνισε ότι “για την Kendall, αν έχει σύντροφο αλλά δεν είναι παντρεμένοι, συνήθως προτείνω τουλάχιστον έναν κύκλο κατάψυξης ωαρίων. Θα ήταν καλή στιγμή να καταψύξουμε τα ωάρια. Όσο πιο νέα είσαι τόσο καλύτερη η ποιότητά τους”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Πατέρας στα 63 του

Her News

Ρένος Ρώτας: “Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα με γραπώσει από το σβέρκο..”

Her News b

Δήμητρα Ματσούκα: Έγινε η μελαχρινή εκδοχή της Barbie (ΦΩΤΟ)

HerNews ka