HerNews.gr
Health

Ποια ροφήματα μας ενυδατώνουν περισσότερο και από το νερό;

drinks

Το νερό είναι απαραίτητο για την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας. Υπάρχουν όμως ροφήματα που θα μας ενυδατώσουν και θα μας δροσίσουν περισσότερο…

Αρκετές από εμάς δυσκολεύονται να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες νερού και αναζητούν υποκατάστατα. Δυστυχώς αρκετά από τα ροφήματα που επιλέγουμε περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης με αποτέλεσμα να μας αφυδατώνουν παρά να μας ενυδατώνουν. Ας δούμε κάποια ροφήματα (και όχι μόνο) που μπορούν να μας ενυδατώσουν: 

Γάλα

Εκτός από την περιεκτικότητά του σε ασβέστιο και βιταμίνη D, το γάλα περιέχει πρωτεΐνη. Αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές ενυδάτωσης για εσένα που βαρέθηκες το νερό.

milk

Νερό με φρούτα

Πρόσθεσε λεμόνι, μέντα, βασιλικό, φράουλες ή berries σε ένα γυάλινο μπουκάλι νερού. Η γεύση του θα αναβαθμιστεί αισθητά και θα απολαμβάνεις το πιο υγιεινό, δροσιστικό ρόφημα.

Φρουτοχυμός

Ο χυμός φρούτων περιέχει περίπου 85% νερό, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά ενυδατικό.

Καρπούζι

Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στα ροφήματα ωστόσο το καρπούζι αποτελείται από 92% νερό. Όσο λοιπόν απολαμβάνεις το δημοφιλές φρούτο θα λάβεις αρκετά υγρά που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη.

Τσάι

Δεν έχει σημασία αν είναι φυτικό, μαύρο, πράσινο ή χαμομήλι. Το τσάι είναι εξίσου ενυδατικό με το νερό, έχει υπέροχη γεύση και μπορείς να το απολαύσεις ζεστό ή κρύο.

tea

Νερό καρύδας

Το νερό καρύδας έχει 95% περιεκτικότητα σε νερό και μοναδική γεύση. Είναι πολύ πιο υγιεινό από τους χυμούς και τα αθλητικά ποτά, αρκεί να αποφύγεις αυτά που περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θεραπεία με βεντούζες: Όλα τα οφέλη για το σώμα

Her News

Τριχόπτωση το φθινόπωρο: Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να ανησυχείς;

HerNews ka

Λεύκανση: Η Γεωργία Χωραφά μιλάει στο HerNews για τη διαδικασία που είναι δημοφιλής στο εξωτερικό

HerNewskl