HerNews.gr
Μόδα

Μόδα: Τα must-have κομμάτια για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

white

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και μαζί με την ζέστη και τον ήλιο, φέρνουμε τα καλοκαιρινά μας σύνολα στο μπροστά μέρος της ντουλάπας. Υπάρχουν κάποια κομμάτια , τα οποία είναι must-have για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Ρούχα τα οποία θα είναι μονίμως το trend του κάθε καλοακιριού. Ρούχα που θα σας χαρίσουν τον κυκλαδύτικο αέρα και την καλοκαιρινή αισθητική από το πρωί ως το βράδυ. 

white

Ας δούμε τα τοπ κομμάτια που δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σας αυτό το καλοκαίρι…

Ένα λευκό παντελόνι στην ιδανική γραμμή για τη σιλουέτα σας, ένα λευκό φόρεμα και ένα καφτάνι που θα φορέσετε τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, ένα ψηλόμεσο σορτς που ταιριάζει με tank tops ή εμπριμέ μπλούζες με χαρούμενα χρώματα, μία ψάθινη τσάντα και ένα ζευγάρι flat δερμάτινα σανδάλια είναι μερικές από τις προσθήκες που αξίζει να κάνετε στη συλλογή σας και πρόκειται να φοράτε κατ’ εξακολούθηση τους επόμενους μήνες.

white

Γιατί ξεχωρίζουν τα εν λόγω κομμάτια; Βασικός παράγοντας είναι αυτός της προσαρμοστικότητας. Το λευκό φόρεμα για παράδειγμα είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο ή το cocktail night, στις βόλτες στο νησί ή στο Κυριακάτικο brunch με τις φίλες σας. Μαζί με σανδάλια, εσπαντρίγιες, πλατφόρμες ή πέδιλα. Αυτομάτως σημαίνει πως το λευκό φόρεμα, όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια της καλοκαιρινής capsule γκαρνταρόμπας, ανήκουν σε μία ξεχωριστή κατηγορία. Μια κατηγορία που κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με «χρώματα» παράδοσης οι εμφανίσεις της

Her News

Kim Kardashian: Έγινε και πάλι ξανθιά και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην εκδήλωση του GQ “Men of the Year”

HerNews ka

Kim Kardashian: H νέα επιχειρηματική της κίνηση που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων

HerNewskl