HerNews.gr
Beauty

Pink Nails: Το διαχρονικό ροζ μανικιούρ – Οι προτάσεις του Nail me Up

pink nails

Τα pink nails είναι πάντοτε διαχρονικά, ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και δίνουν μια αίσθηση φινέτσας και στύλ.

Nail me Up

Το Νail me Up πάντα μας εκπλήσσει και μας δίνει πάντα τις πιο όμορφες προτάσεις στο μανικιούρ μας.

Aκόμη και το Met Gala 2022 ανέδειξε το nude μανικιούρ ως must-have, καθώς η Nicola Peltz υπήρξε η απόλυτη έμπνευση για εμάς. Συνδυζοντας το ροζ χρώμα στα νύχια ταιριάζει απόλυτα με κάθε outfit.

Swirl

Τον χειμώνα του 2022 γνωρίσαμε για πρώτη φορά την τάση που ήρθε από το εξωτερικό στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς, την τάση των Swirl νυχιών. Η έννοια του “minimal” στον beauty κόσμο παίρνει άλλες διαστάσεις και επιτάσσει ροζ νύχια με μοναδικούς χειροποίητους κυματισμους από το Nail me Up.

ροζ νύχια

Μια από τις πιο συχνές ερωτησεις που κάνουν οι γυναίκες είναι το κατά πόσο είναι εύκολο ένα ροζ μανικιούρ να γίνει ακόμη πιο girly. Από σήμερα λοιπόν θα πρέπει να γνωρίζεις πως προσθέτοντας σχήματα καρδιάς και μια δόση από glitter όλα είναι εφικτά.

μανικιούρ

Από την άλλη πλευρά, αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο event ή ετοιμάζεις βραδινή έξοδο με τις φίλες σου και θες να εντυπωσιάσεις, έχουμε τη λύση.

Επίλεξε αποχρώσεις pastel διαφορετικές όμως σε κάθε σου νύχι. Φυσικά, το είναι αυτό που θα πρέπει να κυριαρχεί στη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα. Για αυτό και λατρεύουμε τα pink nails.

μανικιούρ

Τόλμησε και εσύ διάφορες παραλλαγές στο ήδη μοναδικό ροζ manicure σου, τοποθετώντας 3D αυτοκόλλητα ή  ακόμη και με patterns όπως είναι το πουα και και διχρωμίες.

mermaid nails

Όσο για εκείνες που είναι λίγο πιο ρομαντικές, αυτό που δεν ξέρατε είναι πως τα mermaid nails αναβαθμίζουν το ήδη υπέροχο μανικιούρ σας.

Nail me Up

Τα νύχια μας πρέπει να είναι matchy-matchy με τον τόνο του δέρματος μας και αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το ροζ χρώμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τα pink nails γίνονται εύκολα trend.

Το Nail me up μας προτείνει τα trends του pink μανικιούρ!

ροζ νύχια

Mάλιστα, με τον ερχομό των καλοκαιρινών μας διακοπών, τα επικείμενα πλάνα μας για τα νησιά επιτάσσουν μανικιούρ ξεχωριστά και χέρια που αναδεικνύουν τον τόνο της επιδερμίδας μας και ειδικά όταν είναι μαυρισμένη.

nails

Αν λείπεις πολλές ημέρες, επίλεξε το ροζ μανικιουρ καθώς είναι μια άκρως low maintenance επιλογή και δεν απαιτεί ανανεώση την επόμενη κιολας εβδομάδας. Θα είναι τέλεια επιλογή για να μην προσθέσεις ένα ακόμη άγχος στο μυαλό σου. Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες.

pink nails

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Το αριστουργηματικό νυφικό updo με τιρκουάζ αξεσουάρ

HerNewskl

Βlunt bob: H ανανεωμένη εκδοχή του αγαπημένου μας κουρέματος

HerNewskl

Σωτήρια tips για κατεστραμμένα μαλλιά

Her News