HerNews.gr
Beauty

Spa Day στο σπίτι σου: Ακολούθησε τα βήματα για να το πετύχεις

spa

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και τι καλύτερο από ένα spa day! Αν σου πούμε ότι μπορείς εύκολα να το διοργανώσεις στο σπίτι σου θα μας πίστευες;

Και όμως, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, το spa day θα πάρει μορφή, γρήγορα και εύκολα στον δικό σου χώρο…

Η ατμόσφαιρα και η μουσική

Πρώτο βήμα για να μπεις στο mood είναι να δημιουργήσεις ένα cozy και ζεστό σκηνικό και τα κεριά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Χαρίζουν τον ιδανικό φωτισμό και την τέλεια μυρωδιά για να νιώσεις αυτή τη μαγική αίσθηση ηρεμίας. Προτίμησε εκείνα με άρωμα λεβάντας, βανίλιας ή σανδαλόξυλου για την απόλυτη χαλάρωση.Ο καθένας μας έχει τις δικές του μουσικές προτιμήσεις, που τον βοηθάνε να κάνει zone out από τον πραγματικό κόσμο και τα άγχη του. Υπάρχουν αμέτρητες έτοιμες playlist κατάλληλες για spa day, αλλά αν δε βρεις αυτό που ψάχνεις, τότε μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις τη δικιά σου! 

spa

Ηρεμία & Χαλάρωση

Κι αφού έφτιαξες ατμόσφαιρα, σειρά έχει να διώξεις κάθε έγνοια κι αρνητική σκέψη από το μυαλό σου για να απολαύσεις 100% την εμπειρία του spa. Αν δεν μπορείς να αποσυνδεθείς για λίγο από μόνη σου, υπάρχουν πολλές εφαρμογές για meditation και σίγουρα θα βρεις μία να σου ταιριάζει. Δοκίμασε τεχνικές αναπνοής και θα δεις ότι σιγά σιγά θα νιώσεις καλύτερα και πιο ήρεμη.

Η σωστή μάσκα προσώπου

Τίποτα δεν είναι καλύτερο για το πρόσωπο σου από μια μάσκα. Φρόντισε πρώτα να το καθαρίσεις καλά, πριν την εφαρμόσεις. Η τοπ επιλογή είναι φυσικά η charcoal μάσκα καθώς μπορείς να τη βρεις παντού και απορροφά τις τοξίνες. Θυμήσου να μην αφήνεις τη μάσκα για πολλή ώρα (ειδικά όταν χρησιμοποιείς sheet masks) για να μη στεγνώσει το δέρμα.  

spa

Bath Bombs

Spa day χωρίς χαλαρωτικό μπάνιο δεν υπάρχει. Γι’ αυτό γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό, ρίξε αρωματικά άλατα, ένα bath bomb για aesthetic χρώμα, πρόσθεσε μερικά λουλούδια, και ετοιμάσου να μουλιάσεις. Extra tip: Βάλε το κινητό στο αθόρυβο και μην αφήσεις κανέναν να διακόψει τη στιγμή σου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Cara Delevingne: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της με χάλκινες αποχρώσεις

HerNewskl

Selena Gomez – MTV VMAs: Υιοθέτησε πιο soft glam μανικιούρ της βραδιάς

HerNewskl

Kim Kardashian: Aπέδειξε πως το γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει και σε μακριά νύχια!

HerNewskl