HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στηβ Μιλάτος: “Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά”

Στηβ Μιλάτος

O Στηβ Μιλάτος θέλησε να κάνει on air τις πρώτες του δηλώσεις μετά την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του.

Στηβ Μιλάτος

Πιο συγκεκριμένα εκείνος κατηγορήθηκε από Αγγλίδα τουρίστρια για βιασμό στο νησί της Ρόδου. Ωστόσο, αφέθηκε ελέυθερος με εγγύση 2.000 ευρώ και ο όρος που του τέθηκε είναι να εμφανίζεται υποχρεωτικά στο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές τον μήνα, από ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην εκπομπή ” Χαμογέλα και Πάλι” για τις κατηγορίες εις βάρους του, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται “Αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα.

Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό.

Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω”.

Στηβ Μιλάτος

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει ξανά με αυτήν την κοπέλα. Στην ερώτηση αν επέστρεψε στη δουλεια του είπε ότι “ώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη μητέρα του, λέγοντας πως “τίποτα μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή”. 

Νεότερα Άρθρα

Δείτε τα εντυπωσιακά κέρινα ομοιώματα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ & της Αλίκης Βουγιουκλάκη

HerNews ka

Μιμή Ντενίση: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν εχουμε να χωρίσουμε κάτι – Δεν θέλω να αναλώνομαι σε κακίες»

Her News

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία μια γυναίκας που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο – «Καμάρωνα τις δίδυμες που έβγαζαν φωτογραφίες»

HerNews ka