HerNews.gr
Ελλάδα

Τα 4 πράγματα που ζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια – Απορρίφθηκαν όλα τα αιτήματα της 33χρονης

Ούτε ένα από τα αιτήματα που υπέβαλε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκανε δεκτό η 18η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την κύρια ανάκριση για τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τέσσερα πράγματα από την ανακρίτρια για την υπόθεση θρίλερ στην Πάτρα με τα τρία νεκρά παιδιά, ζητούσε η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ένα από τα αιτήματα που υπέβαλε η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκανε δεκτό η 18η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την κύρια ανάκριση για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο, στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού».

Στις 28 Απριλίου, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατέθεσε μέσω των συνηγόρων της, έγγραφο στην κυρία Σαλάππα, αιτούμενη τη διενέργεια επιπλέον συγκεκριμένων πράξεων, με την ελπίδα να προκύψουν νέα στοιχεία, που θα της έδιναν το δικαίωμα να αμφισβητήσει πιο ανοιχτά, τις σε βάρος της κατηγορίες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε 4 πράγματα:

Καταρχήν να ερωτηθούν οι αρμόδιοι πραγματογνώμονες σχετικά με τον υπολογισμό του συνολικού αριθμού φιαλιδίων που αντιστοιχούν στην περιεκτικότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας. Δηλαδή πόσα φιαλίδια θα μπορούσαν να έχουν δοθεί για την κάλυψη της συνολικής ποσότητας των 6,5 μg/ml που σκότωσε την 9χρονη.

Παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε να ερωτηθούν οι ειδικοί σχετικά με το αν υπάρχει καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας από τον απινιδωτή – βηματοδότη και αν μέσω αυτών των καταγραφών, μπορεί να προκύψει η ακριβής ώρα θανάτου. 

Το τρίτο που ζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν να διενεργηθεί νέα τοξικολογική εξέταση από άλλο εργαστήριο ώστε να επαληθευτούν τα σχετικά αποτελέσματα.

Το τέταρτο που ζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν να εξεταστούν ως μάρτυρες οι νοσηλευτές του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και ειδικά μια συγκεκριμένη νοσοκόμα, για την οποία το προηγούμενο διάστημα είχε αναφερθεί ότι σκόπευε να σταθεί στο πλευρό της.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη λόγω ακρίβειας!

Vip Group

Ελένη Μπούκη: Ποια είναι η υποψήφια της παράταξης του Γρηγόρη Λέων Λυκόβρυση-Πεύκη ΜΑΖΊ

HerNews ka

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Με κουβάδες και λάστιχα προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους

HerNews ka