HerNews.gr
Ψυχολογία

Δευτέρα: Πως θα γίνει η αγαπημένη σου μέρα; – 5 έξυπνα tips

monday

Δευτέρα πάλι! Αλλά δεν χρειάζεται να την κοιτάμε με στραβό μάτι.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, για να γίνει η Δευτέρα, το πιο δυνατό σου ξεκίνημα…

Το καλό και νόστιμο πρωινό

Τα οφέλη ενός πρωινού είναι αμέτρητα και ένα από αυτά είναι η πνευματική διαύγεια που προσφέρει στον οργανισμό σου. Βρες το αγαπημένο σου πρωινό και μην περιορίζεσαι απλώς σε μία κούπα καφέ! Βάλε στο πρόγραμμα σου, κάθε Δευτέρα, να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πρωινό. Μπορεί αυτό να είναι ένα μπολ δημητριακά, έως μια ομελέτα. Η επιλογή είναι δική σου… αρκεί να το απολαύσεις, για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου! 

woman

Άνοιξε το ραδιόφωνο

Όση ώρα ετοιμάζεσαι βάλε τον αγαπημένο σου σταθμό να παίζει και άκουσε τραγούδια που σου φτιάχνουν την διάθεση. Αν αντέχεις, μπορείς να βάλεις το ραδιόφωνο σου να χτυπάει σαν ξυπνητήρι. Έτσι θα ξυπνάς με τραγούδι και όχι με τον εκνευριστικό ήχο του κινητού σου. Τι καλύτερο από το να ξεκινήσει η μέρα σου με τραγούδια από τον αγαπημένο σου σταθμό;

Φόρεσε το αγαπημένο σου ρούχο

Το ξεκίνημα μίας νέας εβδομάδας πρέπει να το βιώνουμε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Φτιάξε τα μαλλιά σου, φόρεσε το αγαπημένο σου κραγιόν και βάλε το πιο χρωματιστό ρούχο της ντουλάπας σου. Αυτό, θα σου δώσει την εικόνα που θέλεις να βλέπεις και να σε κάνει χαρούμενη για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Κάνε την Δευτέρα… Κυριακή

Αντί να βγεις για cocktails με τις φίλες σου το βράδυ της Κυριακής προγραμματίστε ένα χαλαρό ποτό είτε στο αγαπημένο σας μπαρ είτε στο σπίτι σου το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι, όχι μόνο θα παρατείνεις το σαββατοκύριακο αλλά θα έχεις να ανυπομονείς και για κάθε Δευτέρα που θα έρχεται. 

woman

Ξεκίνα με λίγη γυμναστική

Ξύπνησε λίγο νωρίτερα και βάλε την γυμναστική στην ζωή σου! Βγες για ένα γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο ή κάνε οποιαδήποτε άσκηση για να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός σου. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Όνειρα: Τι βλέπουμε μετά το lockdown;

Her News b

Πως θα βελτιώσετε τον ύπνο σας

Her News b

Υπερανάλυση: Πως να σταματήσεις αυτή την κακή συνήθεια

Her News b