HerNews.gr
DECORNEWS

Με αυτό το κόλπο θα διαπιστώσεις σε 30” αν το μαξιλάρι σου θέλει πέταμα

maksilari

Μεγάλη μερίδα ανθρώπων δεν γνωρίζουν πότε χρειάζεται ένα μαξιλάρι αντικατάσταση. Υπάρχει ένα hack που ήρθε σαν καμπανάκι, που μας αφυπνίζει για το πότε θέλει αλλαγή.

Μια influencer στο TikTok μας διευκολύνει κυριολεκτικά τον ύπνο, καθώς μας δείχνει κάθε πότε θέλει αντικατάσταση το μαξιλάρι. Συγκεκριμένα, 30 δευτερόλεπτα δείχνουν αν είναι έτοιμο για πέταμα.

dwmatio

Η Chantel Mila, από την Μελβούρνη, λέει ότι ενώ μπορεί να μην το γνωρίζετε, τα μαξιλάρια έχουν ημερομηνία λήξης επειδή «φιλοξενούν» σκόνη, κύτταρα του δέρματος και έλαια. Αν λοιπόν το μαξιλάρι σας είναι πουπουλένιο, θα πρέπει να το αντικαθιστάτε κάθε δύο έως τρία χρόνια ενώ εάν είναι συνθετικό η αλλαγή θα πρέπει να γίνεται κάθε έξι έως 12 μήνες.

Διπλώστε το μαξιλάρι σας στη μέση πάνω σε μια επιφάνεια και, στη συνέχεια, κρατήστε το διπλωμένο για 30 δευτερόλεπτα. «Εάν μέσα σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα, επανέλθει στην αρχική του μορφή, τότε δεν θέλει άλλαγμα».

@mama_mila_

When was the last time you went pillow shopping? ☁️ #bedroomcheck #hometips

♬ Sweet Dreams – Trinix

Πάνω από 220.000 άνθρωποι που είδαν το βίντεο δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν καν πως τα μαξιλάρια τους έχουν ημερομηνία λήξης και σίγουρα θα τσεκάρουν τα δικά τους. «Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα. Δεν ήξερα ότι μπορείς να το κάνεις αυτό» έγραψε κάποιος. «Ευχαριστώ για την συμβουλή – θα ελέγξω τα δικά μου αμέσως» πρόσθεσε ένας ακόμη. Ορισμένοι δήλωσαν ότι πλένουν τακτικά τα μαξιλάρια τους και αναρωτήθηκαν εάν αυτό είναι αρκετό. «Είναι σίγουρα σημαντικό να πλένετε τα μαξιλάρια σας ανά τρίμηνο» δήλωσε η Chantel.

H influencer έχει αποκτήσει έναν τεράστιο αριθμό οπαδών στο TikTok όπου μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και κόλπα για το νοικοκυριό, καθώς και συστάσεις προϊόντων.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τι πρέπει να αποφύγετε σε μια μικρή κουζίνα – Ειδικά εάν θέλετε να δείχνει μεγαλύτερη

HerNews ka

6 ξεχωριστά χρώματα για να βάψετε το υπνοδωμάτιο σας

Her News b

Πόσο διαρκούν τα φίλτρα νερού και πόσο συχνά πρέπει να αλλάζονται;

Her News