HerNews.gr
Ζώδια Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Σε ποιο μέρος λατρεύει κάθε ζώδιο να έρχεται σε ερωτική επαφή;

sex

Το σεξ το απολαμβάνουν όλοι, αλλά όχι παντού… Τι θέλει λοιπόν κάθε ζώδιο, και ειδικότερα “που” το θέλει;

Ας δούμε που προτιμάει κάθε ζώδιο να κάνει σεξ. Ποια είναι η φαντασίωση του;

ΚΡΙΟΣ

Λατρεύει το σεξ στο αυτοκίνητο γι’ αυτό αν σου προτείνει βραδινή βόλτα μην την απορρίψεις. Στόχος του είναι να σε κάνει να απολαύσεις μια όμορφη βραδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και εδώ ταιριάζει γάντι αυτό, αφού σε έναν Ταύρο αρέσει να κάνει σεξ στη κουζίνα. Γι’ αυτό φορέστε μόνο μια ποδιά και αφήστε τα υπόλοιπα στον Ταύρο, αλλά καλό είναι να έχετε μαγειρέψει και κάτι για μετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Λατρεύει το καλοκαίρι και η παραλία είναι το καλύτερο μέρος για σεξ. Φυσικά, θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην σας πάρουν… μάτι. Προσοχή στην άμμο γιατί κρύβει κινδύνους.

sex

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αφού ένας Καρκίνος δεν θα αφήσει τη βόλεψη της κρεβατοκάμαράς του για να τρέχει δεξιά και αριστερά.

ΛΕΩΝ

Ως βασιλιάς που είναι δεν θα μπορούσε να μην έχει την άνεσή του. Γι’ αυτό και συνηθίζει να κάνει σεξ σε καρέκλα ή πολυθρόνα για να είναι βολικά και φυσικά η κοπέλα από πάνω για να θαυμάζει τα κάλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο της καθαριότητας και της τάξης λατρεύει να κάνει σεξ μέσα στο μπάνιο και μάλιστα θα φτιάξει και ατμόσφαιρα όχι αστεία.

ΖΥΓΟΣ

Του αρέσει η περιπέτεια γι’ αυτό μην παραξενευτείτε εάν σας προτείνει να συνευρεθείτε ερωτικά σε ένα πάρκο. Το γεγονός ότι μπορεί να σας δουν τον εξιτάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμμονικός με το σεξ και το πάτωμα γι’ αυτό δεν του είναι δύσκολο να σας τραβήξει από τα μαλλιά και να σας ρίξει κάτω. Μην κάνετε το λάθος να του αντισταθείτε γιατί θα τον ξενερώσετε.

sex

ΤΟΞΟΤΗΣ

Του αρέσουν όλα τα απαγορευμένα και ανάλογα με τον παρτενέρ του ξυπνάνε και οι αντίστοιχες επιθυμίες. Ένας Τοξότης μπορεί να κάνει σεξ πάνω σε ένα δέντρο, ακόμα και μέσα σε μια σπηλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Αιγοκεράκι δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί το άδειο γραφείο του και να ζήσετε την ultimate φαντασίωσή του: Να γίνει το αφεντικό σας και μάλιστα… real time, real place!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σεξ στο δρόμο, κάπου απόμερα, σε κάποιο στενό ή ανάμεσα στις πολυκατοικίες. Γενικά ότι είναι απαγορευμένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Λάτρης της φύσης το ψαράκι δεν πρόκειται να πει «όχι» σε καυτές, καλοκαιρινές περιπέτειες μέσα στην σκηνή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Ποιος ο χρυσός αριθμός για τη διάρκεια, σύμφωνα με τις γυναίκες

Her News

Ανακάλυψε με ποια ζώδια ταιριάζεις στις διακοπές

Her News

Ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 22/06

Her News b