HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Όταν της προτάθηκε το πρωινό, ήξερα πως θα πέσουν όλοι να τη φάνε»

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz! Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Όταν της προτάθηκε το πρωινό, ήξερα πως θα πέσουν όλοι να τη φάνε»

Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να ενώσουν τις ζωές τους!

Λίγο πριν το χαρμόσυνο γεγονός η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδεψε με τις φίλες της στη Σαντορίνη για να γιορτάσει τις τελευταίες μέρες «ελευθερίας» της με ένα ξεχωριστό bachelorette πάρτι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε στον καναπέ του Dot και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς μεγάλωσε την κόρη της.

«Έτυχε να έρθει το παιδί, δεν έγινε συνειδητά και πέτυχε. Επειδή ήμουν μικρή, τη μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι. Έχω αναγκαστεί να κάνω τρία πράγματα ταυτόχρονα και να χάσω στιγμές από την παιδική ηλικία της Δανάης» εξομολογήθηκε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αναφερόμενη και στα σχόλια που δέχτηκε η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση, η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου είπε ότι «Όταν της προτάθηκε το πρωινό, ήξερα πως θα πέσουν όλοι να τη φάνε».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους την Παρασκευή!

Μιλώντας για το μυστικό της ομορφιάς της η ίδια είπε ότι «Σηκώνομαι το πρωί σκουπίζω, σφουγγαρίζω, συγυρίζω, στρώνω κρεβάτια. Τις δουλειές δεν τις κάνω τόσο περιποιημένη, τις κάνω και ξυπόλυτη».

Αναφερόμενη στην απώλεια του σπιτιού της στην Κινέτα από φωτιά, η ίδια είπε ότι  «Δεν υπάρχει το σπίτι της Κινέτας. Υπάρχει μόνο ένα ισόγειο. Πέρυσι περπάτησα λίγο στην περιοχή και με έπιασαν τα κλάματα».

«Το άρωμά μου είναι πάντα το ίδιο. Τώρα τελευταία δε βγαίνει στην Ελλάδα και λέω στις φίλες μου που πάνε εξωτερικό να μου το φέρνουν», είπε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός.

Από την πλευρά της η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι «Γράφω την αυτοβιογραφία μου και θα γίνει και σίριαλ. Η Ναταλία θα ήθελε νομίζω να παίξει, θα της άρεσε».

Ταξιδάκι για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μαζί με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο και τη σύντροφό του Γαία Μερκούρη επισκέφθηκαν την Άνδρο!

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μαρίνα Πατούλη.

«Η Μαρίνα Πατούλη είναι φιλόλογος μέσα και αγεωγράφητη από έξω. Δεν ξέρει σε ποιο σημείο του πλανήτη είναι. Εγώ κρατάω το μέσα», είπε ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενδέχεται να παρουσιάσει το Love Island είπε ότι «Αρχίζω να πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι ένα πιόνι που το βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο».

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την υπόθεση με το ριφιφί στο Ψυχικό.

«Οι πρώτες μέρες στη φυλακή ήταν τρομερές. Έκανα καραντίνα και ήμουν μόνος μου. Ας είναι καλά ο υπαρχιφύλακας, ο οποίος με βοήθησε και δεν έβαλα τέλος στη ζωή μου. Έφτασα σε αυτό το σημείο. Το σκεφτόμουν συνέχεια. Είπα στα παιδιά μου και στην Τέτα να μην έρθουν. Μετά έγιναν κάποια πράγματα και αναγκάστηκα να τους δεχτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Κανένας δε με περίμενε όταν βγήκα από τη φυλακή. Πήρα το ΚΤΕΛ και πήγα στο σπίτι της μητέρας μου», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το αν θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Τέτα Καμπουρέλη.

Γάμος για την οικογένεια Μητσοτάκη, το Σάββατο στη Τζια, όπου παντρεύτηκε η ανιψιά του πρωθυπουργού, Μαρίκα Δημητριάδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν “να μαγκώνεις”»

Her News b

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει πιο ενισχυμένη πρόταση»

Her News

Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του αδερφού της: «Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα»

HerNews ka