HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 30/5 έως 05/6.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Εύνοια για τους περισσότερους από εσάς σε θέματα οικονομικών και συναισθηματικών ασφαλειών όπως και οικονομικά οφέλη μέσα από συνεργασίες σας. Αν είσαστε και ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αρκετή αύξησηστο πελατολόγιο σας. Επίσης θα υπάρξουν και αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις με το σύντροφο της ζωής σας. Μην αρνηθείτε σε ότι κι αν σας προτείνει.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε! Η στιγμή για να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας,να κάνετε τα μποτέ σας , να ομορφύνετε και να βγείτε να καταπλήξετε τα πλήθη. Θα ήθελα σε συνδυασμό με όλα αυτά να ασχοληθείτε και λίγο με την εργασία σας, και να σκεφτείτε σοβαρά μια πρόταση που θα σας γίνει. Το ξέρω πως θέλετε να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας αλλά πρέπει να το κάνετε και αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Και να που ήρθε η σειρά σας διδυμάκια μου, να κινηθείτε παρασκηνιακά και να μην θέλετε να φανερώσετε μια ερωτική σχέση που έχετε στα σκαριά. Τώρα είναι πολύ πιθανόν αρκετοί από εσάς – αν είσαστε σε μια απόσταση από το ταίρι σας και δεν μιλάτε –  να σας παρακολουθεί κρυφά και μέσα από τα social media. Όπως και να έχει να ξέρετε πως κάποια πράγματα θα φανερωθούν κάποια στιγμή .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Καρκίνοι μου, εύνοια στα επαγγελματικά σας εξακολουθεί να υπάρχει! Αδράξτε μου και κάποιες ευκαιρίες για κάποιο έξτρα χρήμα που θα σας έρθει. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποια μεγαλεπήβολα σχεδιά σας. Αν έχετε κάποια νεύρα με άτομα μέσα από τη δουλειά σας και προσπαθούν να σας πάνε κόντρα, μην δώσετε σημασία. Κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά …ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Μέσα από αλλαγές που κάνετε στα επαγγελματικά σας σιγά σιγά θα αρχίσετε να εισπράτετε χρήματα και αρκετά μπορώ να πω. Χρήματα ισάξια με το κόπο που κάνατε. Θα συνεχίσετε βέβαια τις μετακινήσεις και τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Σας βρίσκω ακούραστους, και δεν ξέρω πως το κάνετε αυτό αλλά μπράβο σας. Αυτός είναι φυσικά ο ήλιος στο Λέοντα, δυνατός και πύρινος .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Έχετε στη διαθεσή σας ένα αρκετά μεγάλο και ευνοϊκό διάστημα να επεκταθείτε και να βγάλετε και αρκετά χρήματα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το εξωτερικό ή μέσα από τα social media. Eπίσης ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις, σχετικά με τα επαγγελματικά σας, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Δώστε βαρύτητα σας παρακαλώ στην εργασία σας , για να έχετε οικονομικά οφέλη.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Τώρα ήρθε η στιγμή για εσάς τους Ζυγούς, να δεχτείτε τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που σας έχουν προτείνει, για να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικέ οφειλές που έχετε σε τράπεζες ή εφορίες. Συγχρόνως θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποιο ταξίδι και πιθανόν στο εξωτερικό με πολύ φιλικά σας άτομα, και να περάσετε και πολύ ωραία. Δώστε όμως και λίγη προσοχή στα επαγγελματικά σας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Θα ήθελα Σκορπιοί μου , να μου αποφύγετε αυτή τη βδομάδα κάποιες κόντρες στην εργασία και μην δώσετε σημασία στα εριστικά λόγια που θα σας πουν. Συγχρόνως, θα ήθελα να αρχίσετε να παίρνετε οριστικές αποφάσεις για κάποια άτομα που γύρισαν από το παρελθόν. Σκεφτείτε αν πρέπει να συνεχίσετε να είστε μαζί ξανά ή όχι. Είμαι σίγουρη πως θα κάνετε σωστές κινήσεις που θα είναι υπέρ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με την εργασία σας. Και γιατί όχι, να αποφασίσετε αν πρέπει να δεχτείτε να δουλέψετε σε μια εργασία που ήσασταν και παλαιότερα και σας έκαναν πρόταση να πάτε και πάλι. Εννοείται πως και αυτή την εβδομάδα μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι κάποιο άτομο θα θελήσει να σας γνωρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ -22 Ίαν )

Βγήκαν αρκετοί σκελετοί από τη ντουλάπα το προηγούμενο διάστημα από έρωτες του παρελθόντος και τώρα είναι η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να δείτε αν αξίζει το κόπο να επανέλθουν στη ζωή σας. Σκεφτείτε αν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε γιατί βλέπω και νέους έρωτες που θα θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα… Όπως και να θέλουν να μπουν και αυτοί στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Ήρθε η στιγμή για εσάς τους υδροχόους, να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Τώρα, αν έχετε σκεφτεί τη πιθανότητα να ξαναγυρίσετε στο πατρικό σας, νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο μέσα από εκεί αρκετοί από εσάς αισθάνεστε ασφάλεια συναισθηματική και υλική. Πάρτε λοιπόν σωστές αποφάσεις για τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις σχετικά με κάποιες κληρονομικές σας υποθέσεις. Αλλά και να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για κάποια κληρονομιά που θα έρθει στη κατοχή σας που από καιρό πιθανόν σας απασχολούσε. Τώρα θα πρέπει να κινητοποιηθείτε, για να τακτοποιηθεί η όλη κατάσταση. Θα ήθελα όμως να αποφύγετε κάποια άσκοπα έξοδα.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Οκτωβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b