HerNews.gr
Γνώμες

Αλήθεια, πως είναι να ξαπλώνεις σε λάθος κρεβάτια; …

bed

“Λάθος” .. Ποιος ορίζει αν το κρεβάτι που κοιμάσαι είναι λάθος; Μα εμείς δεν κρίνουμε την πράξη του καθένα. Κρίνουμε αυτό το συγκεκριμένο άτομο που έχουμε στο μυαλό μας, που και εκείνο αλλά και εμείς ξέρουμε ότι το κρεβάτι που ξαπλώνει είναι λάθος.

Αν ανοίξεις ένα λεξικό, θα δεις ότι στην λέξη “λάθος” αναγράφει: “καθετί που βρίσκεται σε απόσταση από την αλήθεια ή την πραγματικότητα”.

Γράφει η Χριστίνα Φωντή

Και ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η πραγματικότητα. Εσύ είσαι εκεί, εγώ είμαι αλλού, κάποιος δεν βρίσκεται στο σωστό σημείο. Αυτό θα έλεγα αν το έβλεπα εγωιστικά, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε και οι δυο στο λάθος σημείο.

bed

 

Πολύ θα ήθελα να σταθώ απεναντί σου και να σε ρωτήσω.. “Αλήθεια πως είναι να ξαπλώνεις σε λάθος κρεβάτια;”. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι είμαστε οι επιλογές μας, αν ήθελες θα ξάπλωνες στο σωστό. Βασικά.. αν μπορούσες. Και εκεί έρχεται η φράση που μου έμαθε η πρώτη μου δασκάλα στο δημοτικό. Όταν λοιπόν δεν κατάφερα με την πρώτη να σχηματίσω σωστά το γράμμα “ξ” , της είπα: “Κυρία, δεν μπορώ!” και εκείνη μου απάντησε: “Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω!” 

bed

Άρα κορίτσια μου… όλοι μπορούν, απλά δεν θέλουν…

Άρα κορίτσια μου… όταν σας πουν “δεν μπορούμε να είμαστε μαζί” , να πείτε αυτό που μου είχε πει και εμένα η δασκάλα μου.

Άρα θα διορθώσω την σκέψη μου, και την επόμενη φορά που θα σε δω θα σε ρωτήσω “Αλήθεια πως είναι να θέλεις να ξαπλώνεις σε λάθος κρεβάτια;” 

Την απάντηση, την ξέρουμε και οι δυο…

 

χριστινα-φωντη

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πανελλήνιες: Ένα “Παναγία μου” ηχεί στα αυτιά μας…

Her News b

Αγίου Βαλεντίνου: Μη μου λέτε ποια ημέρα να ερωτευτώ περισσότερο

Her News

Επιδημία μοναξιάς: Μην φοβάστε να είστε άνθρωποι

Her News