HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Ερωτικό Challenge: 7 ημέρες – 7 διαφορετικές στάσεις του σεξ

lingerie

Challenge, δηλαδή πρόκληση… και ίσως πρόσκληση…

Αν θέλετε να δώσετε νέο αέρα στην σχέση σας με τον σύντροφό σας, είναι η ώρα να του προτείνετε ένα ερωτικό challenge. Ειδικά αν έχετε μπει σε μια βαρετή ρουτίνα, τότε το παρακάτω challenge θα σας δώσει “ζωή” στα ερωτικά σας. 7 ημέρες, 7 διαφορετικές στάσεις του σεξ. Αντέχετε;

lingerie

Μέρα 1η

Ξεκινάμε με το ιεραποστολικό για προθέρμανση. Η πιο απλή αλλά συνάμα όμορφη στάση του έρωτα.

Mέρα 2η

Στάση Flatiron. Υπόσχεται ερωτική απογείωση. Ο ένας ξαπλωμένος μπρούμυτα ελαφριά με ανοιχτούς τους γλουτούς. Ο άλλος έχει όλο το παιχνίδι στα χέρια του, ή μάλλον, στη λεκάνη του.

Μέρα 3η

Face off. Πρόσωπο με πρόσωπο για επαφές διάρκειας. Σε καρέκλα, ή καθισμένη στην άκρη στο κρεβάτι σας αγκαλιά για άμεση διείσδυση. Χέρια παντού να χαϊδεύουν όλα τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

Μέρα 4η

Η απόλαυση του καθρέπτη. Άλλωστε η επαφή είναι φαντασία και πολύ παιχνίδι. Οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και να εκμεταλλευτείτε, είναι μια αφορμή για πειράματα. Μπροστά στον καθρέπτη, βέβαια, τα ηνία παίρνουν τα μάτια. Πρώτα χορταίνουν εκείνα και μετά όλα τα υπόλοιπα.

lingerie

Μέρα 5η

Στάση καρότσι. Η ερωτική στάση όπου ο ένας σηκώνει τα πόδια στους ώμους ή γύρω από τον λαιμό του άλλου. Δοκιμάστε με τον σύντροφό σας όρθιο και σεις στην άκρη του κρεβατιού.

Μέρα 6η

Στάση συνδετήρας. Απλή, λιτή κι απέριττη, αλλά απίστευτα ερεθιστική. Ανεβαίνετε πάνω στον σύντροφό σας, γέρνετε προς τα πίσω και στηρίζετε το βάρος στα χέρια σας

Μέρα 7η

Στάση «Κούνια». Σταθερά πόδια του συντρόφου στο δάπεδο κι ενώ κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Ο άλλος πατάει τα πόδια στο κρεβάτι, κρατάει τα χέρια του κι αφήνει το σώμα να πέσει πίσω. Φανταστείτε πως κάνετε κούνια κι απολαύστε την έλλειψη σταθερότητας.

Καλή απόλαυση .. για το πιο ερωτικό challenge!

 Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Aυτοϊκανοποίηση: Τα μυστικά που θα την απογειώσουν

Her News

Σεξ & διακοπές: Πως να μείνετε ασφαλείς

Her News b

Έρευνα απέδειξε πως όσοι φορούν κάλτσες στο σεξ έρχονται πιο συχνά σε οργασμό!

HerNewskl