HerNews.gr
Ελλάδα

Γλυφάδα: Ενέδρα σε 15χρονους μαθητές έστησε η συμμορία με τα μαύρα – Η απειλή με σουγιάδες

αστυνομία

Οι ανήλικοι επέστρεφαν από τη βόλτα τους στα σπίτια τους, όταν τους επιτέθηκαν οι ληστές με τα μαύρα, που σπέρνουν τον τρόμο στη Γλυφάδα.

Ξαναχτύπησε η συμμορία με τα μαύρα που ληστεύει με την απειλή μαχαιριών ανήλικους στη περιοχή της Γλυφάδας.

Η νέα ληστρική επίθεση σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου. Θύματα της σπείρας δύο μαθητές, που επέστρεφαν μετά την βόλτα τους, στις οικίες τους. Οι τρεις δράστες, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, είχαν στήσει ενέδρα στους 15χρονους μαθητές, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Με την απειλή σουγιάδων ακινητοποίησαν τους ανήλικους και τους ανάγκασαν να τους δώσουν τα τσαντάκια τους.

astynomia

Οι ένοπλοι ληστές έφυγαν τρέχοντας και χάθηκαν στα στενά της περιοχής, ενώ οι δύο φίλοι ζήτησαν βοήθεια από περαστικούς που ενημέρωσαν τηλεφωνικά την Άμεση Δράση. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ που αναζήτησαν τους μαυροντυμένους ληστές, αλλά δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

police

Ο 15χρονος Ν. Φ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι στο τσαντάκι του είχε το κινητό του τηλέφωνο, τα κλειδιά του σπιτιού του και 20 ευρώ, ενώ ο φίλος του είπε πως είχε μόνο το κινητό του τηλέφωνο. Η Ασφάλεια Γλυφάδας ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να εξαρθρώσει την συμμορία πριν πραγματοποιήσει το επόμενο χτύπημα.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Συναγερμός και στη χώρα μας για ύποπτο κρούσμα ηπατίτιδας

Her News

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους F-16 στη θαλάσσια περιοχή της Ψαθούρας

HerNews ka

ΕΛ.ΑΣ.: Επιτήδιοι σηκώνουν χρήματα από λογαριασμούς – τι να προσέξουμε

Her News