HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο”

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν την Κατερίνα Γκαγκάκη. H οποία μίλησε για τις σχέσεις, μια φήμη που την οδήγησε σε χωρισμό από σύντροφό της, αλλά και το νέο επαγγελματικό της βήμα!

«Είμαι χαρούμενη, σε μια φάση τρέλας, αλλά δεν γκρινιάζω για αυτά που μου συμβαίνουν. Είμαι χαρούμενη με το κομμάτι του δήμου, έχω και αλλαγές»

«Έγινα 50 ετών. Θυμάμαι μια γνωστή αστρολόγο που μου είπε στα 18 μου ότι δε θα παντρευτώ και ότι μετά τα 40 θα κάνω επιτυχία», είπε η ίδια γελώντας.

Αναφερόμενη στο αν έκανε ποτέ σκέψεις για οικογένεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε ότι «Φανταζόμουν ότι θα κάνω οικογένεια όταν ήμουν μικρή. Ποτέ δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Σύντροφοί μου μού είπαν πως ήμασταν κοντά για γάμο, αλλά δεν το καταλάβαινα. Επέλεγα συνήθως ανθρώπους που ήταν αρκετά πιο μεγάλοι από εμένα. Δεν ήθελα κανείς να πει πως εγώ επιδιώκω να με παντρευτούν. Eίχα μεγάλο θέμα, το έλεγα από την πρώτη ημέρα ότι δε θέλω να παντρευτώ. Με τον καιρό με έπεισα, και κάποια στιγμή σταμάτησα και να το σκέφτομαι».

Σε ό,τι αφορά στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, η ίδια αποκάλυψε ότι «Στη δουλειά μου, το κομμάτι της επικοινωνίας είναι ο βασικός πυλώνας. Ετοιμάζομαι για νέα συνεργασία με ένα κανάλι. Συμβουλευτικής “υφής”». «Με το Γιάννη Λάτσιο θέλω πολύ να ξανασυνεργαστώ, τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια στο κομμάτι των Μέσων», πρόσθεσε.

«Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο. Το αντιμετώπισα ζόρικα, με ενοχλούσε πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, η σχέση μου τότε με χώρισε για αυτές τις φήμες». 

ι «Την Ελεονώρα εγώ την κατέστρεψα. Πώς δεν την έστειλα στο “φρενοκομείο”. Ήταν και για τις 2 μας οι πρώτες μας ημέρες. Πήγα από μια πολυεθνική και μου είπαν να πάρω αυτή την κοπέλα και ότι σε μια βδομάδα πρέπει να την ξέρει όλη η Ελλάδα. Σε μια βδομάδα την ήξερε όντως όλη η Ελλάδα, αλλά περάσαμε άγριες περιόδους με την Ελεονώρα τότε, ζητήθηκε να γίνει η προηγούμενη παρουσιάστρια του πρωινού, ήταν όλο λάθος».

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι στο κομμάτι της παρουσίασης, πέρασα πολύ καλά, στην ουσία σε όλα. Με έναν περίεργο και σκληρό τρόπο η συμμετοχή μου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν κάτι καλό για εμένα»

Σχετικά, τέλος, με την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Γκαγκάκη «εκμυστηρεύτηκε» ότι «Προσωπικά είμαι καλά. Νομίζω ότι είμαι χαρούμενη. Θεωρώ ότι αν παραδεχτώ ότι είμαι χαρούμενη, και αρχίσω να είμαι πολύ χαρούμενη, θα χαλάσει. Μου αρέσουν οι αρχικές περίοδοι σε μια σχέση με τα μηνύματα, με το ψάξιμο. Έχω αποφασίσει ότι θα είμαι πολύ ευτυχισμένη πια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Εμφανίστηκε με την πιο 50’s αλογοουρά ωδή στη Barbie

HerNewskl

Kim Kardashian: Παρουσιάζει την «επώδυνη» πραγματικότητα της ψωρίασης

HerNews ka

Kylie Jenner: Πήρε το τζετ αντί για αυτοκίνητο προκαλώντας επικριτικά σχόλια

Her News