HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα – Θεοχάρης Ιωαννίδης: Δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στην φάρσα του “Πάμε Δανάη”

μπαρκα-ιωαννιδης

Η ομάδα του “Πάμε Δανάη!” είναι γνωστή για τα “παιχνίδια” της. “Θύμα”, αυτή τη φορά, στην φάρσα που οργάνωσαν, ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα! Και φυσικά συνεργός δεν θα ήταν άλλος από τον φίλο της Θεοχάρη Ιωαννίδη, τον παρουσιαστή του «Night Out» του MEGA.

Το concept που είχε αρχικά η φάρσα, ήταν να τρομάξει η παρουσιάστρια και ηθοποιός Δανάη Μπάρκα, από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο ίδιος με την βοήθεια του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μίχου, μεταμφιέστηκε σε μια τρομαχτική περσόνα, και κρύφτηκε μέσα στο αμάξι της παρουσιάστριας. Προηγουμένως είχε εισέλθει κρυφά στο καμαρίνι της Δανάης Μπάρκα, και είχε πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. 

μπαρκα-ιωαννιδης

Το timing όμως του Θεοχάρη Ιωαννίδη, δεν τον βοήθησε να καταφέρει να τρομάξει την παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, προσπάθησε να τρομάξει την φίλη του, πριν καν εκείνη μπει μέσα στο αμάξι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ίδια, να τον καταλάβει και να μην τρομάξει καθόλου. Η Δανάη Μπάρκα βέβαια αντιμετώπισε με πολύ γέλιο την κατάσταση.

μπαρκα-ιωαννιδης

Η ίδια, για να ευχαριστήσει τον φίλο της και παρουσιαστή της εκπομπής “Night Out” , καθώς και την συντακτική ομάδα της, σκέφτηκε να επαναλάβουν το σκηνικό.

Οι δυο τους, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, κάνοντας “ξανά” την φάρσα! 

Δείτε την επική στιγμή της Δανάης Μπάρκα και του Θεοχάρη Ιωαννίδη  ΕΔΩ! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Josephine: To outfit που επέλεξε για το “Σπίτι με το Mega” απλά τα σπάει

Her News b

Φαίη Σκορδά: «Αν σε κάποιον θα έπρεπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μην φερθεί καλά, θα ήταν σε μένα»

Her News b

Άννα Βίσση: «Αυτό που συμβαίνει με τον Νίκο Καρβέλα είναι μισό – μισό, είμαστε ένα»

HerNews ka