HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: “Στον βωμό της δημοσιότητας έχω αφήσει πίσω την προσωπική μου ζωή”

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της, η οποία αφορά την προσωπική της ζωή και τα όσα έχει θυσιάσει για τη δουλειά της. 

Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή την καλέσμένη Τζεφ Μοντανα στην εκπομπή “Super Κατερινα”, η διάσημη παρουσιάστρια εξέφρασε κάποια παραπονα της που αφορούν τη δημοσιότητα και την ίδια. Πιο συγκεκριμενα η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ανοιχτα πως: 

“Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Το κοινό στην Ελλάδα για κάποιο λόγο είναι αρκετά συντηρητικό καλώς ή κακώς. Δεν είναι μόνο εμείς στην Αθήνα που μπορεί να βγούμε και να μιλήσουμε με πέντε ανθρώπους που να έχουν δει και μερικά διαφορετικά πράγματα. Το κοινό σε όλη την Ελλάδα είναι συντηρητικό. Δεν είναι κακός όποιος είναι συντηρητικός. Νομίζω ότι αν παρουσιαζόταν ένα πρόσωπο τηλεοπτικά, το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά και έχει πει ότι “αυτή είναι η επιλογή μου” και έλεγε την αλήθεια, επειδή το κοινό εκτιμά, νομίζω ότι θέλει λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι συγκεκριμένο”.
Κατερίνα Καινούργιου-hernews
Κλείνοντας, είπε χαρακτηριστικά πως “η ζωή μου δεν είναι πάντα ρόδινη. πολλές φορές περνάω δύσκολα. Πολλές φορές στον βωμό της δημοσιότητας έχω αφήσει πίσω την προσωπική μου ζωή που είναι κάτι που με πονάει. Αλλά έχεις άλλα που κερδίζεις. Δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά ούτως ή άλλως εκτίθεσαι”.

 

Νεότερα Άρθρα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε δεν ήμασταν μαζί»

HerNews ka

Κώστας Σόμμερ: «Δεν είναι το ιδανικό να ζητείται από τους ηθοποιούς ο αριθμός των ακολούθων τους στο instagram, αλλά έτσι προχωράνε τα πράγματα πλέον»

Her News b

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους

Her News