HerNews.gr
Ελλάδα

«Πρόεδρε θέλω Selfie»: Έτσι ζήτησε φωτογραφία με τον πρωθυπουργό κρατώντας πλακάτ

Μία ευχάριστη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός κατά τη σημερινή επίσκεψη στην Κω. Όπου ένας νεαρός, εν ονόματι Αντώνης, του ζήτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο να βγάλουν selfie μαζί.. Κρατώντας ένα πλακάτ και αναγράφοντας : “Πρόεδρε θέλω Selfie”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο instagram, ο νεαρός τρέχει προς το μέρος του κρατώντας ένα πλακάτ πάνω στο οποίο αναγράφεται η φράση «Πρόεδρε θέλω Selfie. Αντώνης»..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε τα σχετικά στιγμιότυπα γράφοντας: «Ό,τι πει ο Αντώνης». Μάλιστα σχολίασε πως ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, ακόμα και αυτά των  selfie. 

Να θυμίσουμε ότι

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε σήμερα  από την Κω. Στη συνέχεια επισκέφθηκε και την Ψέριμο με τους μερικούς δεκάδες κατοίκους και το ένα στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο μικρό ακριτικό νησί και το 2017, ως πρόεδρος της ΝΔ. Σήμερα το επισκέπτεται για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Πολιτεία δεν ξεχνά τους νησιώτες.

Πριν από μερικούς μήνες στο νησί τοποθετήθηκε μετά από χρόνια στρατιωτικός ιατρός, ο οποίος και είχε δεχθεί τηλεφώνημα από πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε στο Instagram τη γιγάντια ελληνική σημαία που κοσμεί την Ψέριμο, γράφοντας μάλιστα: «Ψέριμος. Εκεί που το γαλάζιο του Αιγαίου συναντά το γαλάζιο της σημαίας!» 

Έπειτα από αυτήν την ανάρτηση ήρθε η selfie με τον νεαρό Αντώνη που γράφουμε παραπάνω.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 21 Δεκεμβρίου η απολογία της για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

HerNews ka

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη

HerNews ka

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πως την πρόδωσε η φωνή της…

Her News b